Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia kasienka

co na chrzciny??

Polecane posty

Gość kasia kasienka

witam, na poczatku przyszlego miesiaca odbeda sie chrzciny mojej siostrzenicy. i mam pewien problem odnoscie ubioru, gdyz ostatnio na tego typu imprezie bylam 6 lat temu i kompletnie nie wiem co sie teraz na takie "imprezy" nosi. prosze o rozne propozycje

Gość no ja nie wiem nie wiem
na pewno nie ubierzesz się jak na dyskotekę :P ja Ci powiem tak... przejdź się po sklepach i znajdz jakąs fajną koszulową bluzkę ale nie musi byc w kolorze białym.... Moja siostra ostatnio kupiła sobie naprawdę fajną bluzeczkę koszulową z takim nietypowym kołnierzem:) i z paskiem pod biustem. Jest w kolorze sliwki ze wstawkami srebrnych i czarnych nitek.... :)

Gość kasia kasienka
hehe no na pewno nie. z reszta na dyskotekach tez ostatnio nioe bywam. koszulowa bluzka? i do tego klasycznie czarne spodnie czy cos innego?

Gość ...........oj............
przecież i tak nie będzie ci widać tej koszuli w kościele. No chyba że potem jesteś zaproszona na obiad;)

Gość kasia kasienka
zeby to byl sam kosciol bym sie nie przejmowala. ale po kosciele jest obiad dla gosci w restauracji, wiec cos musze wymyslic

Gość Magda Ewa Maria
ja równiez mam w lutym Chrzciny siostrzenicy :) planuję kupic sukienkę elegancką i pod spód białą bluzeczkę koszulową :) ewentualnie spódnica z podwyższonym stanem i ładna bluzka :) myslalam nad jakąś garsonką, ale uznałam, że to nie jest dobry pomysł :)

Gość kasia kasienka
Magda Ewa Maria dwa Twoje pierwsze pomysly mi sie podobaja szczegolnie drugi, bo tez nie chce zakladac garsonki szczegolnie, ze jestem jeszcze mloda

Gość kasia kasienka
dusia_tcv to jestesmy dwie :) razem zawsze razniej, ale mysle, ze pomysl spodnicy z podwyzszonym stanem i do tego koszulowej bluzki jest najlepszy. chyba, ze ktos ma inne propozycje

Gość kasia kasienka
moze jeszcze jakies propozycje?

ale spódniczka w taka Pogodę sam obiad tak ale w Kościele nie jest za cieplo w niedziele wyskoczyłam i myslalam ze zamarznę potem pól dnia bylo mi zimno

Gość kasia kasienka
dusia a grube rajstopy+botki? na pewno bedzie Ci cieplej. mozesz tez do kosciola zalozyc kozaki a na obiad zmienic. ja sklaniam sie ku propozycji olowkowej spodnicy z koszulowa bluzka do tego zaloze czarne rajstopy i czarne czółenka.nawet nie bede musiala nic kupowac bo mam czarna olowkowa spodnice w domu i oliwkowa bluzke, wiec ta wersja mi sie bardzo podoba ale wciaz czekam na inne propozycje :)

Gość kasia kasienka
hej niech ktos jeszcze cos napisze

Gość kasia kasienka
up

ja tez mam taki zestaw tylko spódniczka fioletowa bluzka siwa z paskiem i siwe bodki ale nie jestem pewna tego zestawu

Gość kasia kasienka
dusia a czemu nie jestes pewna?

Gość mikkołajka
A może jakaś elegancka sukienka i do tego jakaś marynarka pod kolor? To też moim zdaniem fajne połączenie

Gość kasia kasienka
mikkołajka faktycznie taki zestaw tez mogłby wyglądac całkiem, całkiem. stylistkaex bluzeczka ładna, tylko te guziczki to bym jednak zapiela hehe :) spodnica tez bardzo fajna tylko marynarka mi sie nie bardzo podoba a macie jeszcze jakies pomysly?

Gość stylistkaex
fakt marynarka tez mi sie nie podoba ale nie znalazlam innej :)

Gość kasia kasienka
hehe rozumiem marynarke podalas tylko jako przyklad. a jakies inne pomysly przychodza Ci do glowy? naprawde chce poznac pare propozycji i pozniej wybrac najkorzystniejsza dla mnie

bo tak ubrana byłam na moja Maturę egzaminy zawodowe pierwszy dzień pracy a to wszystko bylo z lekka dawno ale moze to tylko ja tak mysle

Gość kasia kasienka
dusia to taki zestaw klasyczny i mi osobiscie sie podoba. no nic musimy czekac jeszcze na inne propozycje, albo same ruszyc glowa. tylko, ze ja mam pustke...

Gość mocna kawa...
a ja proponuje zwykla prosta sukienke princeske i do tego jakas bluzka/koszula, grube rajstopy i kozaczki.

Gość kasia kasienka
mocna kawa dzieki za propozycje a cos jeszcze sie znajdzie?

byłam tydzień temu na chrzcinach i miałam na sobie dzianinową sukienkę w kolorze kawowym z H&M, długość w kolano i krótki rękawek. Do tego czarne kryjące rajstopy, czarny pasek w talii i brązowe kozaki. Miałam też marynarkę ale szybko ją zdjęłam bo było ciepło.

Gość kasia kasienka
laavia tez super pomysl :) a mozesz mi powiedziec jak byly ubrane inne kobiety? skoro bylas tydzien temu pewnie jestes w temacie :)

Gość cosmopolitka_007
klasycznie marynarka i spodnica

Gość a ja mam nieco inne pytanie
wiem ze to nie temat na modowym forum, ale widzialam temat o chrzcinach wiec zapytam. co kupic takiemu maluszkowi? dac pieniadze i jesli tak to ile czy lepiej kupic prezent?