Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaia210

Zameczek w Promnicach

Polecane posty

A ja planuje wesele w zameczku w Promnicach. Jakies opinie? Widzialam tylko jedna na forum, pozytywna. Moze ktos jeszcze ma jakies doswiadczenia? Ktos cos slyszal od znajomych? Z gory baaardzo dziekuje

To miejsce jest tak strasznie drogie że ciężko będzie znaleźć kogoś kto robi lub robił tam wesele.

Gość ***Narzeczona ***
Nie przesadajcie - az tak drogo nie jest jak na zameczek mysliwski ksiecia Hochberga. 230 zl od osoby za calonocne wesele z ciastami owocami i tortem. Gdzie czesto ceny w innych porzadnych lokalach w miescie wynosza 180-200 zl np 200 zl u Przewoznika.

Miejsce piękne ale jeśli dla ciebie menu weselne od 230 zł ( nie ma dokładnego opisu co w nim jest) to nie jest drogo to ja nie wiem co jest;-)

Gość ***Narzeczona ***
Ja nie mam w planach wesela na 150 osob tylko przyjecie na 30 wiec to inna sprawa ..... biorac pod uwage drozsze menu czy drozsze miejsce calosc wcale nie siegnie kolosalnej sumy a pisalam ze w miescie ceny sa rozne od 140 nawet do 200 wiec te 230 to tez nie jest strasznie duzo... Np kolezanka robila w centrum miasta wesele na 150 os i 300 zl od osoby placila.

Hej, dzieki za wiadomosci. Jesli chodzi o cene - zgadzam sie ze tanio nie jest, ale jak na takie miejsce - cena moim zdaniem jest odpowiednia. Zreszta, kazdy ma inny budzet i inne priorytety. Ja mam w planie dosc skromna impreze (ok 50osob) wiec koszt nie jest tak straaasznie duzy. Bedzie sporo gosci z zagranicy (dokladniej z Wloch) wiec chcialabym zeby zachwycili sie miejscem. A tak jak Promnice nie zachwyca chyba zadne innemiejsce w Tychach (a moze sie myle - dlatego sledze to forum). Co do samego zameczku - kontaktowalam sie z managerem i dostalam bardzo wyczerpujaca oferte na maila, z wyszczegolnionymi wszystkimi kosztami i dokladnym menu (zreszta menu jest tez na stronie internetowej). Heh...decyzja nie ejst latwa, ale w moim przypadku, jak na razie - 60% na Promnice, 30% na Elite, a pozostale 10%....ciagle do zagospodarowania... Pozdrawiam

Słyszałam o Promnicach same negatywne opinie. Fakt,że miejsce ładne,ale za tą cenę goście wychodzą głodni z imprezy. Zabawa w holu też mi się specjalnie nie podoba,ale jak kto woli.

Dzieki "linakaro". Te negatywne opinie sa nawet bardziej przydatne niz te pozytywne. I jestes juz druga osoba, od ktorej slysze, ze jedzenia bylo za malo...