Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mininininmi

Jak przejśc na diete 1000? odrazu czy stopniowo?

Polecane posty

Gość mininininmi

Witam ,mam pytanie do Was Otóż chcę przejśc na diete 1000 kcal, czy wiecie może czy trzeba stopniowo zmniejszać ilośc spożywanych kalorii, np z 2500 (teraz tyle jem) schodzic co pare dni niżej aż w końcu do tego 1000? czy od razu z dnia na dzień do niego zejść? Jak jest skuteczniej? Pozdrawiam

z 2500 chcesz zjechac do 1000??wow odpowiedz- okres traci sie w okolicach miesiaca, dwoch po rozpoczeciu glodowki

Gość panna nikt
dziewczyno wpierdalasz za trzech chłopów... 2500 kcal... mnie byłoby wstyd ;/

Gość alicyjkaaaa
Najskuteczniej jest obliczyć swoje zapotrzebowanie i jeść 200-300 kcal mniej. Jak Ty przy 2500 kcal nie tyjesz, to dla schudnięcia powinnaś jeść 2200. I ćwiczyć. Większe ograniczenie kaloryczności tylko spowolni Ci metabolizm...

Gość panna nikt
nie znam pojęcia wstydu :)

Gość kiok
Lepiej zjezdzac stopniowo, ale nie na 1000kcal!! Najpierw zjedz na 1800kcal, jak waga sie zatrzyma, to na 1500kcal i potem na 1200kcal, ale nie mniej, bo i tak trwale nie schudniesz, a jak zaczniesz potem jesc 1500kcal to bedziesz tyla.

Gość sceptycznasceptyczka
Kiok, super przepis na rozwalenie przemiany materii. Jak dziewczyna zjedzie poniżej 1500 to potem będzie tyła od nadprogramowego łyka wody... Przy dobrze ułożonej diecie i ćwiczeniach nie ma potrzeby ciągłego obniżania kaloryczności, jak ktoś musi to robić to znaczy, że już je za mało.

Gość mininininmi
Dzięki za odpowiedź :) Pomogłyście mi

Gość staccato.1
no wiec ja przesłam od normalnego jedzednia na diete 1000 kcal, na poczatku bylo ciazko, ale pozniej moj organizm sie przyzwyczail i jadlam posilki bez soli gotowane na parze. pyszne

Gość mininininmi
i jak? dużo szchudłaś? jak długo byłaś na tej diecie? Wrócilas potem do ilości kalorii jaką wczesniej jadłaś? :)

Gość RudaHera
Wydaje mi się, że znacznie lepiej będzie, jeśli na taką dietę zaczniesz przechodzić stopniowo. Takie duże skoki dietetyczne nie są wskazane. To może byc bardzo niezdrowe i zaburzyć gospodarkę żywieniową organizmu.

Gość justineq
jestem pod koniec 2 tygodnia stosowania tej diety. zawzięłam się i przeszłam na nią z dniz na dzień. efekt... 3 kilo mniej. codziennie piję 2 litry wody mineralnej, zero słodyczy, zero tłustych potrwa, smażonego mięsa, chipsów i przekąsek które nas tak gubią... jestem zadowolona :)