Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angel 432

Przespalam sie z kolezanki bylym

Polecane posty

Gość Angel 432

Mam problem, bo ost przespalam sie z mojej kolezanki bylym chlopakiem, nie sa razem od ok 1 msc czesto zrywali i do siebie wracali...jak z nim nie była to spedzala czas ze mna, nie była moja bliska przyjaciolka ale kumpela do imprez...spotkalam jej byłego,spilismy sie i wyladowalam u niego w lozku...doszlo do tego..a ona po 2 dniach napisala mi smsa ze nie chce mnie znac....pewnie sie komus chwalil i do niej to doszlo...mam sie czuc winna jak to jej były a nie obecny,tlumaczyc sie jej, przyznac czy klamac?

..mam sie czuc winna jak to jej były a nie obecny nawet jakby to byl obecny to jego wina a nie twoja ,tlumaczyc sie jej, z czego? przyznac czy klamac? jeden pies a dokladnie mowiac to ogrodnika

Gość jacekzkrakowa
najpierw sie mysli a potem rozklada nogi nigdy na odwrot

Ja tam na miejscu tej kolezanki to bym się z Ciebie śmiała do łez, a nie na Ciebie gniewała :) :) :)

Tak powinnaś czuć się winna, gdyż istnieje niepisana zasada że za byłych partnerów naszych koleżanek nie wolno nam się zabierać. Funkcjonuje ona również w stosunku do mężczyzn. Co innego gdybyście się w sobie zakochali i zapragnęli być ze sobą. Ale dla jednorazowego numerka zrobiłaś głupotę totalną. Nie dziwię sie koleżance. A skoro oni są z tego rodzaju par co to się wiecznie schodzą i rozchodzą to pewnie znów by się zeszli, u nich nigdy nie można powiedzieć że są dla siebie "ex", bo jutro już znowu mogą być razem.

"A skoro oni są z tego rodzaju par co to się wiecznie schodzą i rozchodzą to pewnie znów by się zeszli" Jednym słowem stanęłaś im na drodze do szczęścia.

Jednym słowem stanęłaś im na drodze do szczęścia. a koles z cala pewnoscia bronil sie rekoma i nogami :-)

Gość ubrane fakty
ja pier kiedy w końcu zrozumiecie,ze winny jest zdradzający! zresztą nie byli razem,wiec o zdradzie nie ma mowy. Olej koleżankę ,nie tłumacz się jej bo jak tępa to i tak nic nie zrozumie pozdr

kiedy w końcu zrozumiecie,ze winny jest zdradzający! zresztą nie byli razem,wiec o zdradzie nie ma mowy. Olej koleżankę ,nie tłumacz się jej bo jak tępa to i tak nic nie zrozumie No to po kij w ogole wspominasz o tej zdradzie ? Moralnosc to tez kwestia inteligencji :P

Gość kkkaaannnaaa
przestań:D w końcu to jej były a nie obecny, oboje macie prawo do życia erotycznego a ja chuj powinno obchodzic z kim sypiacie 🖐️

Gość Angel432
macie racje nie bede sie tym przejmowac to ich problem, nie byli razem!!!dzieki za komentarze:) pozdrawiam