Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eliza_

kiedy znam tajemnice...

Polecane posty

Gość eliza_

Mam problem, dowiedziałam się ostatnio, że mąż mojej siostry za jej plecami spotkał się jednorazowo z inną - była to jego pierwsza miłość, okazała się że jest rozwódką z mężem jej nie wyszło została się z dzieckiem. Nagabywała więc męża mojej siostry czy oby nie maja jeszcze szansy.... i takie tam bla bla bla. Kto jeszcze wierzy w miłość ? Po co on tam poszedł i czego się spodziewał.??? Siostra o niczym nie wie jest w tej chwili w zaawansowanej ciąży a ja nie czuje się dobrze z tym że wiem... o wszystkim.Chyba nie wypada jej mówić... Czemu faceci sie tak zachowują ktoś może mi powiedzieć?

Gość magdazzzzz
to juz na piwo z bylym nie mozna pojsc? moze nie chce zdradzic tylko ty sie boisz pozatym to ich sprawa

nie wiesz o wszystkim. jakbyś wiedziała nie pytałabyś po co on tam poszedł i czego sie spodziewał. najpierw jak musisz to porozmawiaj z nim i dowiedz sie o co chodzilo, bo moze on poszedl po prostu na kawe. to niekoniecznie musi oznaczac ze Twojej siostry juz nei kocha.

Gość eliza_
więc w dziwny sposób to okazuje, no właśnie czyli mam rozumieć że to było zupełnie "przypadkowe" spotkanie i to że on mówi że nigdy o niej nie zapomni to też zupełny przypadek?

o matko. jesli to była jego miłość pierwsza to bedzie pamietal i nie zapomni. takich rzeczy sie nie zapomina. co nie jest rownoznaczne z tym ze sie takich kocha na wieki i po grób mimo upływu czasu :D

przypadkowe spotkanie - nie sądzę. myslę ze się umówili na spotkanie :D ale w jakim celu - nie mam pojecia. moze na kawe, moze na piwo, moze na oglądanie zdjęć z podstawówki... jak Cie to tak dręczy to go zapytaj.

Gość to zupełnei normalne
jak baba w ciązy to facet zaczyna się rozglądać na boki....

Gość eliza_
Jak można kochać dwie kobiety jednocześnie? Nie jestem tym oburzona, staram się nawet to zrozumieć ale nie moge czasem znieść sposobu w jaki traktuje moją siostrę, uważam że zasługuje na kogoś lepszego.

Gość to zupełnei normalne
skoro uważasz że siora zasługuje na lepszego to jej tego lepszego znajdz po cholerę wychodziła za mąż i po cholerę dała sie zapłodnić

"eliza - Jak można kochać dwie kobiety jednocześnnie?" po pierwsze - kto powiedzial ze on tamtą kocha? :D po drugie - nie takie rzeczy sie już działy i dzieją cały czas.

Gość eliza_
spotkanie miało miejsce po jej zajściu w ciąże to chyba nie fer że on sobie tam pogaduchy przy piwie czy kawie urządza a żona z brzuchem siedzi w domu

Gość eliza_
Wiecie co piszę o tym tylko dlatego że nie do końca to rozumiem żałuje tylko że w ogóle o tym wiem, a teraz nie mogę na niego patrzeć, bo każdy jego gest jest dla mnie udawany i sztuczny wszystko na pokaz

Gość Moja data urodzenia to
Dla mnie to cham i nic więcej.. gdyby umówił się tylko tak, bez żadnych myśli, że może jednak po latach mogliby się zejść, to powiedziałby żonie o spotkaniu. Bo cóż miałby do ukrycia..

Gość Moja data urodzenia to
a zdaniem fru fru nikt nigdy nikogo nie zdradza.facet moze sie spotykac z innymi ale oczywiscie ma prawo bo co tam ze zona w ciazy w domu,a on z innymi łazi

Gość eliza_
Fajnie było poznać kobiecy punkt widzenia ja myślę podobnie i mam do niego wstręt siostra pyta czemu się nie odzywam ale ja nie potrafie tak umiejętnie udawać jak on. Facet zawsze bedzie bronil faceta. Wkoncu fajnie tak sobie pogadac z bylo po latach....