Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pochwa jak balon

Pytanie do rodzacych i pierwiastek.

Polecane posty

Gość pochwa jak balon

Temat jest tez na ciaza, porod, wychowanie dzieci ale ale tam kobiety nie chca napisac jak jest naprawde wiec zakladam tu temat. Zwracam sie z prozba do kobiet rodzacych i nierodzacych o opinie jak wyglada wasza pochwa w srodku. Kilka lat temu urodzilam dziecko silami natury. Wlozylam sobie dzis palce do pochwy w pozycji stojacej a moja szyjka macicy znajduje sie pomiedzy sciankami pochwy okolo 4 cm od wejscia. Pochwa jest rosciagnieta i szeroka. Polozylam sie na lozko unioslam nogi szyjka macicy cofnela sie a w srodku zostal ogromny pusty balon. Nie sprawdzalam tego nigdy wczesniej i nie wiem czy to opuszczanie macicy. Wizyte u ginekologa mam za dwa tygodnie. Prosze rodzace i nierodzace abyscie sprawdzily w tych dwoch pozycjach i podzielily sie ze mna informacja. Mezczyzni ktorzy cos na ten temat wiedza wypowiedzcie sie, nie chce mi sie wierzyc ze pochwa po porodzie wraca do normalnego stanu z przed i nie mowie tu o zszytym wejsciu do pochwy. A jesli to opadanie macicy jakie jest leczenie jak pochwa jest ogromna az dziwne ze macica jeszcze nie wypadla.

Gość specjalista ginekolog
Kobiety i ta ich fascynacja owocami... Zawsze powtarzam, jeśli nie chciało się mieć w sobie arbuza, którego tak trudno jest potem wyjąć, nie trzeba było w ogóle wpychać sobie banana bez skórki.

Gość pochwa jak balon
A ty mily arbuzie dobrze ze matka cie przez kanal rodny przepuscila a nie wyskrobala bo bys sie tu teraz tak nie wymadrzal. Mezczyzna jest tez odpowwiedzialny za tego arbuza, kobieta sobie sama nie zrobi a ze fizyczne konskwencje spadaja na kobiete nie upowaznia cie do takich opini.

Gość waran z komodo
Kobieto rodząca...tu jest topik o dupczeniu, a nie o wyglądzie wewnętrznym pochwy. My wam tam chuja wkładamy, a nie łeb 🖐️

Gość pochwa jak balon
A co dupczenie nie ma nic wspolnego z pochwa. Przeciez nie pisze o porodzie tylko jak wsadzasz tam swoje paluchy to wiesz jak wyglada w srodku i to mozesz napisac.

Gość a ja sobie
pochwo jak balon, gdyby, gdyby, gdyby... Prewencja jest lepszą metodą unikania wszelkich problemów, niż interwencja, i można to empirycznie udowodnić w każdym wypadku. Natomiast wycieczki personalne ("gdyby") tylko potwierdzają tą tezę. Stety, albo niestety, jestem tu i teraz, i nic tego nie zmieni, rozpatrywanie innej opcji jest tylko i wyłącznie stratą czasu i energii. Summa summarum: nie ma bachora - nie ma problemów.

Gość ja głupiutkaaaa
dziewczyno cwicz mięsnie kegla:-0

Gość pochwa jak balon
Cwicze miesnie kegla caly czas, pierwsze 3 centymetry pochwy tak zacine ze na malym palcu czuje i co z tego jak reszta balon w pozycji na plecach z wysoko uniesionymi nogami i nic tam zrobic nie moge. Balon mam na mysli ze scianki pochwy nie stykaja sie ze soba tworzac pochwe w ksztalcie balona. Dlatego tu pytam na forum czy inne kobiety tez tak maja, ale nie chca odpowiedziec. Trudno spytam ginekologa za dwa tygodnie, jesli sie tak wszyscy sie wstydza choc forum jest anonimowe.

Gość moja jest normalna
w srodku..chociaz silami natury rodzilam 3 dzieci..Pogadaj z ginem bo cos nie tak jest.:-0 Kiedy rodziłas?

Gość pochwa jak balon
wreszcie jakas konkretna odpowiedz. Chce sie dobrze to tej wizyty przygotowac, bo jak w PL mieszkalam to mnie splawili twierdzac ze jest wszystko w porzatku a ja wiem ze juz wtedy nie bylo. Mieszkam w Niemczech i ciekawe jak tu na ta sytuacje zareaguje lekarz.

Gość pochwa jak balon
piec lat temu rodzilam, popuszczalam mocz na poczatku ale cwiczylam kegla i przeszlo.

Gość moja jest normalna
kiedy rodziłas? Czy w połogu wszytsko było oki?

Gość moja jest normalna
Szczerze powiem zaskoczyłas mnie..macicia powinna byc scisnieta ..musisz zapytac lekarza dlaczego tak jest:-( Mozliwe ze poroniłas i macica nie do konca sie skurczyla:-0

Gość pochwa jak balon
ja mowie o pochwie nie macicy.

Gość moja jest normalna
tym bardziej..dziewczyno mam za soba 3 porody..ostatni 4 lata temu ,cwicze reguralnie mięsnie kegla..jestem wąska i dwa jak to mąż moj mówi zaciskam pochwe jak nieródka.Zapytaj gina co jest nie tak..:-)pozdrawiam

Gość pochwa jak balon
Czemu mezczyzni sie nie wypowiedza? Nie wsadzacie palcow swoim lubym, czy to forum jest tylko dla niedoswiadczonej niczego mlodziezy. A mezowie swoich zon gdzie jestescie, nie wiecie jaka jest cipka w tej pozycji waszej kobiety ?

Gość Gnoje
uczą sie ruchac a cipsko to zagadka. Babska nie wiedzą jakie psiochy maja to po co pytasz idiotko. To forum dla debili i nikt ci nie odpowie.