Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asioorr

DOTACJE NA DZIAŁALNOŚĆ Z UP - ktoś się z Was starał, ktoś z Was dostał ?

Polecane posty

Gość asioorr

Zastanawiam się jakie mam szanse na otrzymanie dotacji z UP jeśli firma którą chciałabym prowadzić nie jest zgodna z moim wykształceniem ? Skonczyłam turystykę i rekreację, a chciałabym prowadzić działalność handlową ... Mam w zwiazku z tym pytanie do osob ktore sie starały/staraja/dostaly dotacje czy firma ktora otwieraliscie była zgodna z Waszym wykształceniem ? Mieliscie jakies dodatkowe uprawnienie do prowadzenia takiej działalnosci ?

Gość kokoszanel2010
Witam. Wysyłam zaproszenia na LOKERZ.com. Zdobywanie nagród jeszcze nigdy nie było tak proste, jak stronie Lokerz.com. Jestem na tej stronce dopiero od trzech tygodni a już mam 102pkt, czyli już mogę wymienić na najnowszą grę na Xboxa, PS3 lub PC !!! Poniżej pokrótce przedstawię co i jak. Lockerz to elitarny serwis społecznościowy, który ma na celu połączenie użytkowników za pośrednictwem handlu, treści i społeczności. Pozwala oglądać wyborowe filmy, odkrywać nową muzykę, gry oraz łączyć się ze znajomymi. Główną zaletą serwisu jest to, że wszystko toczy się wokół punktów, które możemy wymieniać na wartościowe nagrody. Jak zdobywać punkty? 1. Za codzienne zalogowanie się dostajemy 2 punkty. 2. Za zaproszenie kogoś znajomego dostajemy 2 punkty. 3. Za różne specjalne eventy (gry/muzyka/filmy) dostajemy nawet do 60 punktów 4. Za odpowiadanie na codzienne pytania (dailes) dostajemy od 2 do 10 punktów Co, jak szybko, za ile? Nagrody rozpoczynają się już od 35 punktów są to folie ochronne na iphony. Za 100 punktów możemy już mieć grę na komputer lub konsole xbox360 oraz playstation 3. Od 150 punktów do 600 możemy zdobyć ipody: od ipoda szufle(150 punktów), po przez ipoda nano(300 punktów) aż po ipoda toucha(600 punktów). Dla wytrwałych zbieraczy. za 7500 punktów czeka np. Skuter, a za 3000 punktów 42' telewizor LCD. Piszcie na koko_szanel@o2.pl a wyślę Wam zaproszenie (na forum nie zostawiajcie emaili !!!). Powodzenia i życzę jak największej ilości nagród !!! !!! NIE MA MOŻLIWOŚCI REJESTRACJI NA LOKERZ.COM BEZ ZAPROSZENIA !!!

Gość dostałam 3 lata temu
na działalnosc nie majaca nic wspolnego z wyksztalceniem

Gość asioorr
O super ! Czyli sa jakies szanse, ja juz wniosek zlozylam, ale bylam na spotkaniu z urzednikiem ktory bardzo sie dziwil dlaczego chce brac sie za handel jesli skoczylam turystyke...

Gość dostałam 3 lata temu
ja stawałam przed komisja i musiałam szczegolowo opowiedziec o tym co i dlaczego zamierzam robic

Gość asioorr
Eee widzisz to ja nie mialam zadnej komisji, jedynie wniosek plus doslownie 5 minutowa rozmowa z doradca zawodowym ktory zadal mi ze 4 pytania i tyle. Dlatego sie boje, ze brak konkretnych kwalifikacji zamknie mi droge do dostania tej kasy :(