Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanasamasobą

siedzę i myślę nad sobą ale powiem wam...

Polecane posty

Gość załamanasamasobą

już było ze mną lepiej - znowu mnie opętuje dziś. Czemu? No ja już wiem czemu :( Nie mogę - chyba kolejny list do psychologa przede mną :(

Gość załamanasamasobą
Ale powiem wam jak niektórzy ludzie mają złe fluidy to się opisać nie da. No nie umiem. Od razu się czuję jakby mnie normalnie coś ...nie wiem - wpadam w szał. Szału dostaję :( TRAGEDIA. :(

Gość a pisanie tutaj nie pomaga Ci
??

Gość załamanasamasobą
Czasem jak piszę to mi trochę lepiej, ale jak wyłączam kompa to dostaję jakiegoś szału :( co to oznacza nie wiem - ludzie na mnie tak źle wpływają. :( No nie mogę iść do ludzi znowu bo dostanę do głowy. Koniec :( Widzę już jak funkcjonuję - muszę się wycofać bo mi szajba w końcu walnie. Już rodzice na mnie źle oddziaływują a co dopiero dalej. :(

Gość
pisanie tutaj może zdołować a nie wyleczyć :classic_cool: porzuć paranoję - na świecie jest tyle cierpienia, że nie warto marnować życia na smuty :p

Gość załamanasamasobą
Po prostu powiem wam muszę jakoś umotywować moja POTRZEBĘ izolacji bo już nie mogę. No wszystko mnie mierzi. Może to przez to, że siedzę w domu dziś cały dzień? Nie wiem. No wczoraj gdzieś się ruszyłam i byłam jeszcze do życia - dziś nie wiem - czuję się jakby mnie już szatan zaczynał opętywać :(

Gość
potrzebujesz prawdziwego problemu, który przegoni muszki z nosa :D

Gość załamanasamasobą
Powiem wam życie jest smutne - co się mam śmiać jak głupia. Już to przerabiałam. Teraz mam depresję? Nie wiem - no czuję potrzebę przebywania w pustelni jakiejś choć przez krótki czas. Nie umiem tego wytłumaczyć. Czuję, że mi kły rosną w domu :(

Gość załamanasamasobą
Nie no - ja chyba mam dperesję jakąś nie wiem :(