Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

czesc, jest tu jakas chuda laska

Polecane posty

Gość

która sie wymieni fotami ciał ?

Gość podobno chude laski
nie puszczają bąków czy to prawda? ps. pytam poważnie

Gość DZISIAJ kupiłam sobie pralkę
jestes przerwa zboczona :O

Gość
tak chude laski sie nie pocom, nie maja tetna i w ogole prawie że nie żyją ,:classic_cool:)) nawet lekarze maja z tym problem :( i wystawiają nagimmnie i naderemnie fałszywe akty zgonof :(

Gość
Hinatka znowu ? 😭 :classic_cool: jak tak dalej pojdzie , bedziesz mogła zacząć robic miedzynarodową karieire w tym kierunku :classic_cool: albo przestaniemy sie kolegowac :classic_cool: ;) 😭 bo bede zazdrosna 😭 :( w sumie juz jestem :classic_cool: )) 😭 :(

Gość
:O nie jestem :O fotki nie musza byc nagie :O:O ale oczywiscie moga :classic_cool: ))

no powaga, one wreszcie zaczęły rosnąć :classic_cool: a Ty słuchaj Hideto Tomebachi to może tez będą efekty :classic_cool::> oj, nie zazdrość :P dam Ci pomatzać :classic_cool:😘

Gość podobno chude laski
to jak z tymi bąkami? puszczacie czy nie? jak pachną?

Gość
no przewaznie :O ale jak juz wejde na kaffe, jak juz zaczne pisac to ... się nagrzewają że az sie boje czy nie zajdzie jakies spiecie, taka sie wytwarza temperatura:classic_cool: mała iskra i wylece:classic_cool: )) w kosmos:O

Gość
no i nie ma chetnej ? :classic_cool: a proponuje uczciwą wymiane :classic_cool: w tym samym czasie i na tych samych warunkach :classic_cool: ?

Gość
Zóóózia wiem i przepraszam 😭 ale tym nas uodparaniam na chamskie i niesprawiedliwe komentarze 😭 trzeba by zrobic rządowe obowikazkowe pouczenia dla obywateli pt : " bezbolesne słowa- czyli jak nie urazić blizniego " 😭