Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ambigous

email w sprawie pracy- o co chodzi?

Polecane posty

Gość ambigous

witam. wlsnie koncze uniwersytet w uk i w zwiazku z tym staram sie o prace jako graduate. dostalam maila od jendej z firm z zapytaniem czy jestem zaintersowana praca w \europie (pewnie w polsce), odpisalam ze raczej nie, ewentulaie jak juz to na kilka miesiecy. w odpwoiedzie dostalam tkiego maial. i juz nie wiem o co chodzi. czy to jest taka zajebikscie delikatna informacja ze nie sa mna zainteresowani,k czy ze moze jeszcze dadza mi szanse..... I shall certainly keep you informed with regards to your application as we will currently be running Graduate Assessment Days next week for the UK roles – therefore, your graduate application will remain on hold if we decide to run further graduate assessment days over the coming months If you have any questions about this, please do let me know and I will be more than happy to help co myslicie?

moze rzeczywiscie zatrzymaja twoja aplicacje i odezwa sie jak bedzie cos w UK nie nastawiaj sie tak negatywnie, zwlaszcza jesli umotywowalas porzadnie dlaczego nie chcesz sie przenosic do Europy

Gość ambigous
dzieki frappuchino,... tylko ze oni przeprowadzaja rozmowy na pozycje w UK , w przyszlym tygodni no i widocznie ja nie jestem zaproszona, a szanse na to ze przeprowadza nastepne Assessment Day sa raczej nikle ,bo po co mieliby to robic, skoro kmkolwiek sa zainteresowani to zaprosili juz teraz..... nie rozumiem czemu napisal '' will remain on hold''- nie wiem jak mam sie do tego ustosunkowac - czy to ma zanczyc on hold ,ze juz n ie bede bardziej wnikac w ta aplikacje czy jeszcze sie zastanawiaja............. ach,moze po prostu przynudzam......

Gość wezma ja pod uwage przy
nastepnym Assessment Day jesli sie na takowy zdecyduja

Ambigous, tak jak poprzedniczka mowi, prawdopodobnie wezma pod uwage twoja aplikacje nastepnym razem jesli takowy bedzie :( Jesli moge sluzyc mala rada: nie odmawiaj na starcie propozycji firmy. Bardzo czesto jest to testowanie commitment jaki masz do zaoferowania firmie. Przez prawie 10 lat pracowalam w swiatowym gigancie naftowym i uwierz mi, nalwazniejsze jest "wepchnac tam noge". Takie assignements za granica trwaja od roku do dwoch lat, i sa naprawde dobra szkola i otwieraja wiele mozliwosci kariery. Poza tym zycie jako expat jest calkiem przyjemne ;) Powodzenia nastepnym razem!

Gość ambigous
dzieki...... Dea Erw- niestye nie moglam sie na to zgodzic- wyjazd bylby na 2 lata , i najprawdpodbnije oni pewnie chcieli by zeby tam zostala ( a ja raz do pl nie chce wracac, dwa mam tutaj narzecoznego i niestety on nie mzoe sie przeniesc do pl, wiec nie miala wyboru ....), napisalam im ze na kilka miesiecy moge pojechac ale na cale 2 lata to nie. .... no trudno......nic juz nie poradze.

Gość narzeczony z Pakistanu
??