Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana oj bardzo

pierwsze spotkanie

Polecane posty

kobietki, pomóżcie mi i doradźcie jak się ubrać na pierwsze spotkanie - randkę z chłopakiem kilka ważnych szczegółów: spotkanie to będzie podczas spaceru a potem kawiarnia nie wiem czy wybrać dżinsy (nie chodzę zbyt często, i nie są one wystrzałowe jakieś) czy spódnicę (tu też jest problem bo albo są za krótkie względem płaszcza (a przecież będziemy spacerować) albo o długości nieokreślonej które nie nadaja się na randki) drugi mój dylemat to kolor bluzki: czarny czy zielony nie wiem jaki on ma styl ubierania,to będzie luźne spotkanie więc nie chciałbym wygladać zbyt elegancko jeśli on będzie na luzie i na odwrót eh... ps. dawałam temat na: moda i ubiór, ale nie uzyskałam żadnego odzewu

Idź ubrana normalnie, tak jak chodzisz na codzień. Nie nastawiaj się, że to książę z bajki. Myślisz, że facet zwraca uwagę na kolor bluzki? Weź to spotkanie na luzie i będzie ok :classic_cool:

Gość
podkreśl dooope podkresl biust ewntualnie nogi i talie jesli masz łądna, :) tak naprawde oni tylko na to patrzą, ciuchy i dodatki sa dla samej siebie i dla inncyh kobiet :classic_cool: :)

Gość powinien nauczyć się
przerwa o dziwo ma rację jak masz 18 lat lub więcej to nie masz się czego wstydzić i możesz zaszaleć ;)

własnie w tym problem,ze na co dzień chodzę dość elegancko (praca tego wymaga) i stąd te dylematy, przecież nie ubiorę się ja do pracy..