Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anioł_Stróż

Chciałbym sie przywitać,zakładam więc temat a za tem pisze..

Polecane posty

Szanowny Aniele (a może Diable o anielskim nicku?) Nie jestem stała, ale jak coś ciekawego to i chętnie poczytam. A tak w ogóle: Agnieszka.

Gość
nie jestem modkiem całe szczęście :) to bardzo ciężka i niewdzięczna robota (zwłaszcza na kafe)

Gość
Bazyliowa he he cóż za piękne imię :p ja tyż Agnieszka

witam agnieszko:) Tequila dasz rade:) ja pamietam moją mature... na polski ustny poszedlem na kacu:) bo myslalem ze nie mam ustnego:) buhehehe ale jajka na szczescie mialem na 13 wiec dalem rade:)

Przeczytałam i od razu reaguję. Piękne imię??????? Koszmar!!! A le witaj wspólimienniczko!

Gość
a ja zdawałam jeszcze starą maturę :D była bajecznie łatwa, napisałam na piątki, zwolnili mnie z ustnych :p pamiętam, że wypracowanie było o motywie wsi w literaturze ;)

a jak teraz przejrzałam top to widzę, że kafeteryjnie jestescie młodsze ode mnie o prawie 4 lata autorze byłeś tu jako ornge, też tak sądzisz??

uoo, to widze, ze faktyczie jestem o wiele mlodsza z was.. :) ale to nic.. :P dziekuje :) uciekam spac, bo jutro pobudka o 6.30 :( milej nocy

widze ciekawie sie robi:) witam witam...z pomaranczowego nicku obbserwowalem...i czytalem temtaty:) forum skierowane bardziej do kobiet,a facetow tez tu sporo:)

Gość
Na to wygląda Pretensjo :D ale pewnie niewiele starsza ode mnie ---> już wkrótce 28 :o

Ja teraz wlutym bede miala wiek Chrystusowy-33 lata!O Matko,jaka ja juz stara jestem a jeszcze nie tak dawno siedzialam w ławce szkolnej i pisałam sciągi:OCzas tak szybko ucieka:(

Lady Pretensja ojj nie załamuj sie jeszcze monostwo zycia przed tobą;) warto cieszyc sie z tego..i stara nie jestes:)

Gość
ale już trochę podstarzała :classic_cool: (żartuję)

Kiedys jak slyszalam ze umarl ktos w wieku 40 lat to wydawalo mi sie ze juz byla poprostu pora na taka stara osobe a teraz sama juz niebawem bdede miala 40-tke:O Ale dzieki genom daja mi nie wiecej niz 25 lat :P

Gość
kiedyś to chłopacy z drugiej klasy wydawali mi się "tacy dorośli" :classic_cool: