Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytankooo

jest tu ktoś kto lata do UK, lub tam mieszka?

Polecane posty

Gość mam pytankooo

Gość mam pytankooo
1. z jakiego lotniska w Londynie najłatwiej się dostać do Victoria Station? 2. jakie linie lotnicze latają na jakie lotniska w Londynie?

Gość mam pytankooo
chodzi o to, ze musze napisac do ang. znajomych na jakim lotnisku wyląduję, a jadę dopiero w licu, a oni chcą już teraz wiedzieć na jakim lotnisku będę. Ja nie mam pojęcia jak to wszystko posprawdzać, bo nigdy w zyciu nie leciałam samolotem i zupełnie nie wiem jak to wszystko się odbywa :-O

Jak kupujesz bilet bilet to raczej wiesz gdzie lecisz... w zależności z jakiego miasta lecisz tam są różne lotniska, zależy też jakiego przewoźnika wybierzesz, masz Ryanair, EasyJet, LOT(drogi), i coś tam jeszcze jest posprawdzaj na necie i kupuj już bilet będzie taniej..

Gość wiesniak taki tam
ja mieszkam i latam co tydzien...z jakiego miasta w polsce lecisz? Najblizej do Victori jest z Heathrow

Gość mam pytankooo
dzięki za odp. wiem gdzie chcę dojechać ;-) do Londynu :-D A w Polsce moge wyjechac z Poznania, Wrocławia lub Warszawy Niestety straszna gapa ze mnie, ale szukam i szukam i wyskakuje milion informacji...zupełnie nie wiem jak się w tym odnaleźć :-( i własnie o to mi chodzi, ze nie wiem jakiej firmy samolot wybrać i w dodatku tak, żeby dojechał na lotnisko, z którego będzie mi bliżej do Victorii, albo na Gatwick (bo moi tam mają najbliżesz, jakby chcieli mnie odebrać autem) kurcze..ale zakręciłam... narazie szukam mapy Londynu, zeby posprawdzać jak sa rozmieszczone wszystkie lotniska

Gość mam pytankooo
tzn. nie bliżej na Gatwick, tylko taki, żeby dojechał na Gatwick (chyab niewiele jest lotów z Polski na Gatwick, ja jak do tej pory znalazłam tylko jeden z Krakowa)

Gość sorry ze sie wtrące
ale orientujecie się po ile są używane laptopy w uk takie zeby miały z 250 gb dysku procesor z 1,5 gh

Gość kjgc

Gość takaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sprawdz na ebay uk laptopy