Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szebiotka

Na jeźdźca? Jak?

Polecane posty

masz słuszność-cwał zostawimy na potem;) na początek delikatny kłus:)

Gość aqua marine
a ja lubię i mój facet też jak balansuję między jego rozłożonymi na boki nogami, wiercę i kołyszę biodrami na boki i robię serie mocnych ruchów przód tył mocno jednocześnie rozwierając rękami moje płatki. Taka jazda wychodzi też bardzo dobrze w pozycji odwrotnej - na jeźdźca tyłem. Lubię wtedy gorące klapsy zachęcające do szybszej, a właściwie mocniejszej jazdy.

Gość jooooska
jedno i drugie, fajnie jest użyć dużo balsamu lub oliwki na pośladki. Klapsy są głośne a nie bolą. Mocny chwyt, czasem klaps, masowanie pośladków głęboko do rowka, a jak w odpowiednim momencie kciuk wśliźnie się troszkę do pupki to działa na mnie jak odpalenie bomby zarombistego orgazmu.

Gość jooooska
a klapsiki na początek, na rozgrzewkę w naoliwkowaną cipkę lubicie ?

Gość jooooska
tak, w dodatku świeżo wyklepana po cipce

Gość jooooska
wypróbowałam wczoraj nowego jeźdźca - na leniucha. Podniecona strasznie dosiadłam, powierciłam się żeby poczuć glęęęęboko i wtedy wzięłam przygotowany obok talerz z owocami i jedliśmy sobie i bawiliśmy się delikatnie. Winogrona, mandarynki (ze skórek zrobiłam sobie stanik) i delikatne wiercenie się. Czułam fajne prężenia w środku ale spokojnie. Lepiący się od owoców pobiegliśmy pod prysznic na mocny odtylcowy finał na stojąco.

Gość jooooska
a z ostrogą przed finałem lubicie ?

Gość jooooska
ostroga to palec w pupce dla zmobilizowania do ostrzejszej jazdy.

Gość palec w pupce
to ohyda

Gość jooooska
super zabawa jest na tym filmiku. Trzeba spróbować, pokażę mojemu ten filmik, na pewno sprubuje. Fajne jest też na nim, że facet jest ubrany i akcja jest skierowana tylko w jedną stronę. Też tak czasem robimy, zwykle jest to masaż. Daje mi to poczucie bycia wyjątkową, najważniejszą. Masaż trwa długo, rozluźnia mnie maksymalnie, zamykam oczy i pozwalam docierać palcom wszędzie bez odruchowego protestu ciała. Potem jestem mięciutka tak że nawet nie nadaję się do kochania - od razu. Snuję się leniwie po ekstra nagrzanym salonie, podrzemuję. Na golasa, bez wstydu i obaw że ktoś nagle wpadnie. Aż budzi mnie delikatne pieszczenie sutka, łechtaczki lub anusika. Zawsze celnie trafiające bezpośrednio w najczulsze punkty, ciągle rozgrzane masażem, wrażliwe i od razu jestem "na wysokim pułapie".

Gość do jooooska
i lubisz palce w pupie?