Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Max_Rtc21

Co robić ??

Polecane posty

Gość Max_Rtc21

Witajcie mam taki problem... otóż chodzę na pewien kurs, i jest tam jedna dziewczyna :D która bardzo mi wpadła w oko.... iiiiiiiiii gdybym nie był takim dupkiem jakim niestety jestem nie było by tego tematu :o bo wiedziałbym co zrobić... jak do niej zagadć czy coś... ale niestety :( [zły] najgorsze jest to, że zostały jeszcze 2 zjazdy i szansa że ją jeszcze kiedykolwiek spotkam jest niezwykle mała...:( nic o niej nie wiem oczywiśce, może ma chłopaka , może jest lesbijką ;) .. tego się niestety nigdy nie dowiem bo nie umiem nawiązać kontaktu z kobietami i tyle :o nie byłem nie jestem i nie będe :( iii generalnie żyłem sobie przez pewien czas, kompletnie tym się nie przejmując... bo większość czasu siedziałem w domu nie spotykając się wogóle z ludźmi... iii teraz znowu przez Nią popadnę w depresję bo znów nawet nie spróbuję nawet nawizać jakiejkolwiek rozmowy :( świadomość swojej beznadziejności jest najgorsza :( pathetic :o yes i know :(

zagadaj do niej na temat tego kursu... chociaż nie napisałeś co to za kurs .... wymyśl coś i udaj głupiego ze nie wiesz o co chodzi .... poproś o numer telefonu ... a później to już się rozkręci smski itp ...

o wiem !! ściemnij ze masz do niej prośbę .... nie wiesz czy będziesz na kolejnych zajęciach .... bo masz jakiś tam wyjazd nie wiem .... np. rodzinny czy coś tam waznego musisz załatwić i nie wiesz czy będziesz na tych zajęciach na 100 % .... chciałbyś od niej numer telefonu aby w razie w poinformowała prowadzącego kurs ze cie nie będzie.... i już zdobędziesz numer ;)

Gość powieeem tak123
KOLES! zamiast siedziec na kafe i sie nad soba uzalac to wez dupe w troki i poprostu do niej zagadaj, albo zostaw jej kartke w kieszeni czy nie wiem gdzie ze swoim numerem i imieniem :) A pomysl ze moze za 10 lat bedziecie sie z tego smiac i opowiadac to swoim dzieciom :D wiec moze warto... POWODZENIA!

Kochany co masz do stracenia ? gdyby nawet Cię olała (choć wierze ,że tak nie będzie) to jak sam mówiłeś nie spotkasz jej może już wiecej nigdy wiec co Ci szkodzi? nic nie tracisz! Zagadaj do niej:) Odwagi a my trzymamy kciuki.