Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczona wiktoria

Czy związek 16 latków jest śmieszny?

Polecane posty

Gość zauroczona wiktoria

Podoba mi się pewien chłopak ze szkoły (3 gimnazjum). Ja jemu też. Ale wg mnie 16 lat to troszkę taki... hmm zbyt młody wiek by się wiązać. Mimo to, bardzo się zauroczyłam i chciałabym z nim być. A jak to odbiera społeczeństwo? Co sądzicie o związkach takich młodych par ?:)

Gość zauroczona wiktoria
podnoszę:)

Gość Oczywiście że tak
Przecież nie wychodzisz za niego za mąz ;) pierwsza miłość to coś wspaniałego. Mi się nie udało być z kimś w kim byłam kiedyś zakochana i do dnia dzisiejszego czasem żałuję ;)

Gość błękitne_niebo
Pierwsze lekcje miłości, odpowiedzialności, cierpliwości, zaufania. Zauroczenie ciałem i duszą, odkrywanie siebie nawzajem, poczucie dumy, że jest się dla kogoś tak ważnym. Albo awantury o byle co, strach przed ciążą, zerwanie po dwóch tygodniach. Jak to się potoczy nikt ci nie przepowie, ale to pierwsze związki, jeszcze z nastoletnim idealizmem i naiwnością, są cenną lekcją życia, i mam nadzieję, że poradzisz sobie jak najlepiej :)

Gość 24latek z Warszawy
Jak patrzę na pary 16latków czy też młodszych a nawet tych co mają 18 lat to jednak śmiać mi się chce. Wiadomo jak się miało tyle lat to też się przeżywało takie miłostki ale teraz to jest śmieszne z takiej perspektywy starszaka. Bo przecież takie związki bardziej są na pokaz lub na spróbowanie tego pierwszego razu ;)

Gość 24latek z Warszawy
Potem zrozumieją, że singielstwo to jest to :)

Gość kawał skurwysyna
chłopcze trzeba ruchać ile wlezie i nie patrzec bo chuj nie pomnik i nie będzie stał wiecznie pamietaj o tym

ehh te beztroskie lata :D to zależy jak bardzo jesteście dojrzali emocjonalnie ;]

Gość aleale ale
jak to jak odbiera spoleczenstwo? a co tu jest do odbierania? ....

Gość aleale ale
nie rozpatruj tego jakby to bylo nie wiem co. jak ktos napisal - slubu nie bierzecie

Gość mmlodda
A czemu przejmujesz się innymi?

związek 16 latków jest piękny, tylko nie poleca się małpowania zbyt dosłownie , Romeo i Julia, Szekspira...

Gość moskala
Dla was jest ważny i na pewno śmieszny nie jest a to co inni ludzie myślą nie jest ważne...