Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rachela córka jakuba

HELP!!!! PORADŹCIE W SPRAWIE CHŁOPAKA!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Dziś śniło mi się że mój chłopak poszedł do więzienia! Teraz patrzę w senniku to oznacza dla kobiety rozczarowania... Powiedźcie mi czy w takich okolicznościach zerwać z nim już teraz?

Gość birkaa
Tak, zerwij..ale to już, szybko.

😭 chyba się załamię! W końcu taki fajny chłopak i musiał mi się taki sen przyśnić :(

daj spokoj te senniki to jedna wielka sciema, i mam nadzieje ze to prowo bo naprawde jesli wierzysz w to co tam pisza to z Toba źle :-P

ok... prawda taka że to po cześci prowo, ale sen mi się serio taki przyśnił, potem patrzę do sennika i kurde... wolałabym żeby tam było inne tłumaczenie. Niby nie wierzę, ale wolałabym żeby pisało coś innego, albo żebym głupia nie sprawdzała.

Zapomniałam dodać, że mój chłopak już raz siedział w więzieniu :o tak mu tam zdewastowali odbyt, że po wyjściu przez pół roku chodził w pampersach... Nie chcę żeby to się powtórzyło :o !!

Gość
powiedz mi autorko jestes głupia jak cep czy tylko udajesz :D

Hahahah :D Dobra... spokój :D Tak autorko - on Cię pewnie zdradza, bo przyśnił Ci się zakład :D Rzuć go - natychmiast ! Na co jeszcze czekasz ?!

Gość Maniek jednocześnie drapieżnik
i pożyteczna chłopina! Herflik doradził Mańkowi by złapał muchę urwał jej skrzydła obwiązał sznurkiem pod napletkiem i mucha ta będzie wywoływać wibracje i nie będzie musiał używać reki. Wypróbował tą metodę i faktycznie działa jest prawdziwie odlotowa tylko ze często musi zmieniać muchy które topią się w spermie która wpływa mu pod napletek. Wiec Maniek luju skoro topisz muchy w spermie pod napletkiem to jesteś jak rosiczka, która również topi muchy w swych kwiatowych kielichach.