Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malobiusciastaaa

sprzedam za grosze stanik MS, 65D, kupiony na all, FOTKA.

Polecane posty

Gość malobiusciastaaa

http://www.voila.pl/370/ula51/?1 Kupilam go na all jako "zalozony 2 razy". sama go tylko zmierzylam i chce odsprzedac. kupilam za 49,99, odsprzedam za 14zl - szkoda, by lezal u mnie w szafie, jak komus moze posluzyc. sprzedaje, bo stanik ma wszyste dosc duze wkladki push - up, ktorych nie toleruje :O (powieksza piersi dosc istotnie), a niestety nie zapytalam przed zakupem :O. obwod naciagniety - 72cm, w spoczynku - ok 60. glebokosc miseczki - ok 16, jest to klasyczne 65D brytyjskie. jak ktos bedzie chetny, wystawie na all :)

Gość malobiusciastaaa

Gość malobiusciastaaa

hmm jak mozna nosic stanik po kims... ? no bez przesady...

Gość kasia kasienka
dokladnie. nie mam nic przeciwko uzywanej odziezy ale mam zasady i butów oraz bielizny po kims nigdy nie założe

Gość malobiusciastaaa
rozumiem ale ja nie widze tu zadnej przesady, juz przy 40st i wiecej roztocza i inne bakterie gina. proszki sa, plyny sa - co chodzi :) ?

moze i tak ale ja bym sie brzydzila nosic po kims bielizne. zeby nie bylo, nie mam nic do ciebie, po prostu wyrazam swoja opinie na ten temat. moze ktos sie znajdzie, kto bedzie chcial go kupic ;)

Gość ahaaaaaaaada
A jaka jest różnica między bluzką, którą się nosi na gołe ciało czy spodniami, które od części intymnych dzieli milimetr majtek (a może i nie, wiesz, jak kto je nosił?) a stanikiem? Bo majtki i buty to rozumiem.