Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chyba nienormalny

Problem w reakcji na zapach dziewczyny

Polecane posty

Gość Chyba nienormalny

A wiec od 2 miesięcy jestem najszczęśliwszym facetem na świecie, mianowicie mam najwspanilszą dziewczynę, mamy: ja 18 i ona 17 lat, spotykamy się niemal codziennie, ale mam pewien problem: gdy jestem blizej niej penis poprostu mi staje gdy czuje jej zapach... nigdy tak się nie działo! do niedawna mieliśmy w szkole możnaby rzec "ko-edukacyjną" przebieralnię na w-f i nawet jakte dziewczyny uchodzące za "sex-bomby" się przebierały, to zdarzało mi się rzucić okiem, ale nic więcej, przysięgam!!! moja dziewczyna jest uważana za bardzo ładną, ale na pewno nie za idealną, najsexowniejszą (choć dla mnie jest najpiękniejsza, ma idealne proporcje, nie jest gruba, niska czy cos, jest po prostu normalna) teraz gdy moja dziewczyna się do mnie przytuli, albo przejdzie na tyle blisko bym poczuł jej zapach (nie żeby był jakiś intensywny, z tego co wiem to tylko ja to czuję) to odrazu stoi mi na baczność!!! boję się do niej przytulić, że o tańćzeniu wolnego nie wspomnę!! i co najgorsze nie da się tego opanować, ani uniknąć... help!! nie chce wyjsc na jakiegos zboczeńca!!!

Gość Lambada bez spodnicy
To chyba dobrze, ze podnieca Cię Twoja dziewczyna, gorzej, gdyby byla Ci obojętna ;) Myslę, ze z wiekiem zaczyna się bardziej panowac nad swoim cialem, a Twoja reakcja jest normalna w tym wieku. Co innego, gdybys nie mógl pohamowac chęci odbycia stosunku.

Gość a jak w czasie bzykanka
po każdym orgaźmie dalej stoi ?

Gość z moim jestem 7 lat
i dalej ma tak samo jak Ty:) A to już dorosły chłopiec:) Kochasz ją więc Cie podnieca:) I to bardzo dobrze. Do tego zapewniam Cię,nie wstydź sie tulić do dziewczyny,czy tańczyć z nią. Jeśli wyczuje tylko się ucieszy,zapewniam!