Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edmiła

ciąża? pytanie

Polecane posty

Gość edmiła

hej, mam pytanie. Odstawiłam tabletki w listopadzie. W grudniu dostalam okres 26, czyli równo miesiąc po okresie z odtawienia. W dniach 8-10.01 miałam stosunki bez zabezpieczenia, chociaż wytrysku nie było we mnie. W styczniu okres sie nie pojawił, bolą mnie piersi a dziś mnie mdli od rana. Od jakiegoś czasu (tygodnia?) co noc wstaje siku, wczesniej tego nie bylo. Dzis mnie brzuch pobolewa jak na miesiaczke. Test zrobie po 12 bo wtedy moge wyskoczyc o apteki....powiedzcie jak Wam to wyglada?

Gość edmiła
up?

Gość edmiła
no prosze Was...

No niestety może być to ciąża...:( Ale z drugiej strony rzadko się zdarza, że bez wytrysku zachodzi się w ciążę, chociaż mój gin ostatnio mi opwidał o swowjej pacjentce, która bez stosunku zaszła w ciążę (dziewica!!), więc nic mnie już nie zdziwi. Zrób jak najszybciej test, wtedy dowiesz się na pewno!

Gość Karolinita jak to
możliwe z tą dziewicą i ciążą ? Na palcu przenieśli plemniki czy co ?

Gość edmiła
wiem wlasnie, ale ja bym sie z ciazy ucieszyla, nie mowiac o moim facecie....tzn. swiadomie bysmy sie nie zdecydowali bo ciagle jakies "ale" ale bardzo chcemy...

Gość Karolinita jak to
Do autorki : po odstawieniu tabletek można najszybciej wpaść !!!!!!!!

nie wiem dokładnie jak to z nimi było, bo się w końcu nie zapytałam, ze bardzo możlwie, że dajmy na to facet kończy akurat na wejściu do pochwy kobiety. Pleminki są ruchliwe, więc jakoś się tam przedostają. Albo za pomoca palca tak jak piszesz. Wiem, że brzmi to jak jakieś sf, ale przekonywał mnie, że tak było. Mówił mi też, że taki przypadek zdarza się raz na kilka milionów, ale zdarza się... Edmiła, no to ciesz się dziewczyno!!:)

poza tym błona dziewicza zawsze jest taka "podziurkowana", więc plemnik może sie przedostać dalej bez większych problemów:)

Gość edmiła
ja wiem, ze mozna najszybciej wpasc i te sprawy. Tylko pytam czy moje objawy wskazuja na okres czy na dziecko :P

Dla mnie to jednak bardziej ciążą, ale mogą ti być i objawy okresu. Musisz zrobić test. Ciężko tak spekulować.

Gość martyna159
Moze to byc ciaza ja w 2 mies ciazy mialam takie same objawy,ale nie ma pewnosci bo po odstawieniu czasem przed okresem tez sa takie objawy,jak do tyg nie dostaniesz to jestes w ciazy:) ja jednak stawiam na brak ciazy

Gość edmiła
ok, wszytsko sie wyjasni ok 13....nie sadze zebym byla w ciazy, no ale....

Gość edmiła
wg bobo testu nie ma dzidzi. |Wszystkim za odpowiedzi dziekuje :)