Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa jagoda

PIERWSZY RAZZZZZZZZZZZZ I KLAPAAA

Polecane posty

Gość malinowa jagoda

Słuchajcie nie wyszedł nam pierwszy wspólny raz !! mój facet to moj pierwszy kochasnek, on wie ze ja dziweica wkłada go i pyta boli ?? a ja nieeeeee ale widzial mine skrzywiona i sie wycofal, potem sprzet sflaczal i po seksie normalnie maaaaaasakra myslalam ze mnie poprowadzi a tu niccccccccc

Gość malinowa jagoda
nikt nie doradzi

Gość malinowa jagoda
lucky luke po 30 moj pierwszy facet

Gość BAAAHIC
Do luckyluck To Twój sprzęt?

Gość BAAAHIC
NIe przejmuj sie mojemu też sflaczał jak mnie rozdziewiczał dopiero za 3 razem pojechaliśmy na maksa

Gość malinowa jagoda
hheehhe niby wszedl poczual go troszeczke w sobie ale sie wysunąl i potem już nie chciał się wślizgnąć za nic na swiecie

Gość malinowa jagoda
ja myslalam ze on jest bardziej doswiadczony ode mnie , i pojdzie gladko a tu lipaaa pierwsze razy nie naleza do udanych ale jak sie uprawia seks z bardziej dowiadczona ossba , to niby wszystko powinno byc ok

spokojnie, każda osoba jest inna... nie martw sie... jeżeli on jest już doświadczony to wie dlaczego nie można

Gość malinowa jagoda
megusia powiem ci ze ja nie bylam zbyt rozluzniona, a wrecz skrepowana ale wiesz pierwszy partner, ktorego pokochalam na maksa w sumie czy on jest doswiadczony smiem w to watpic, nawet minetki mi nie robi, ostatnio powiedzial ze jak jest trzezwy to mnietki nie robi

Gość BAAAHIC
Dokładnie, a co do doświadczenia to jest tak, że facet może mieć przed Toba 10 kobiet i też bedzię klapa bo żadnej nie dogodził, a może miec jedną z którą długo współżył i bedzie mistrzem dla tego pierwszego

Gość malinowa jagoda
to w takim razie on jest slabeuszem zrezta powiedzial ze jest slaby sam o sobie,,... takze tak sie podsumowal

Gość BAAAHIC
A może on sobie dogadza zanim zaczniecie sie kochać. Faceci tak czasem robia z obawy przed zbyt wczesnym dojsciem. Za drugim razem dłużej mogą ale jak maja miększego na początku, a w dziewiczą dziurkę flaczka sie nie wepchnie

Gość malinowa jagoda
wiesz dogadza sobie, ale w tym dniu tego nie robił , bylismy na wyjezdzie ........ zalłuje ze wypiłam 2 kieliszki alkoholu w ogóle nie bylam rozluzniona

sorry ale teraz to wygląda na podszywy... nie sądzę, żeby teraz to autorka pisała

Gość BAAAHIC
Ja po 2 kieliszkach jestem lekko rozmiękczona:)

Gość malinowa jagoda
dodam ze moj facet troche byl niedysponowany zakatarzony, i przerazliwie kaslal, mze byl troche osłabiony ale czy ta " niedyspozycja" miala jakiś wpływ??

Gość ona277
Tak katar ma wpływ na erekcje u mężczyzn. Tak się dzieje, że katar spływając z nosa zatykaka kanaliki w męskim członku uniemożliwiając prawidłową erekcję