Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowp

Nasza klasa upada. Nikt juz prawie nie dodaje zdjęć, a wrecz przeciwnie-usuwają.

Polecane posty

Gość nowp

Szkoda w sumie. Ludziom znudzil sie portal chyba. Zauwazylam ze malo kto uaktualnia swoje dane. Malo kto dodaje juz zdjecia. Zauwazylam raczej tendencje do wypisywania sie z portalu i do usuwania zdjec.

Gość tak teraz trendy jest fejsbók
:D

Gość borżua
nasza klasa zrobiła sie portalem dla wieśniaków nikt na poziomie dobrze ustawiony nie da tam profilu ale właśnie facebook albo goldenline

Gość LoBoToMiA
Teraz ktos jest trendy jak nie ma konta ;)

ja tam wole fejsbuka bo mozna pogadac z ludzmi. nk sluzy chyba tylko do chwalenia sie zdjeciami;)

Gość jeohf
A co powiecie o mojej dziewczynie- jedno zdjecie ma i wszystko ukryte;/ Zastanawiam sie czy ona jest oby normalna.. czy nie ukrywa czegos przede mna..

Gość borżua
najbardziej żałosne są te kobiety które chcą pokazać swoje wdzięki cielesne :-O jeszcze jak jest głupawą gimnazjalistką to ujdzie wybaczyć ale jak jest już kobietą to parodia dosłownie co one chcą udowodnić ?

Gość taka sobie jednaaaaaa
u mnie też ciągle zdjecia dodają a ja lubie ten portal, przynajmniej w każdej chwili moge się skontaktowac z kim potrzebuje:)

Gość borżua
albo żenujące zdjęcie z hotelu w Turcji przed wejściem z boyem hotelowym masakra :-O nie robi sie zdjęć ze służbą hotelową...porażka ...tylko ciemni polacy chyba

ciekawe skąd ty masz takich znajomych? U mnie ludzie raczej chwalą się dziećmi

Gość borżua
znam faceta który ma 46 lat i ma nową żonę 22 lata , studentkę która u niego pracowała sfotografował sie z nią a ta ma jeszcze ufundowane silikony od niego masakra ale sie dowartościował , ma najmłodszą żonę z całej klasy...jest sie czym pochwalić :-O

Gość hahadddddddddddddd
i dobrze

Gość Pnin soi
Nasza klasa to prozne spedzanie czasu. Nie lepiej w tym czasie odwiedzic kogos chorego albo pocieszyc strapionego?

a tam, naprawde interesuje tak bardzo was to, że ktos sie chwali? Oglądam zdjęcia swoich znajomych z przyjemnością, ale nie rozwodzę sie nad nimi

Gość to ja lolaaaaa
ogolnie wiekszosc wstawia obowiazkowo zdjecia ze swego slubu i to jak najwiecej , potem dzieci z 20 od razu najlepiej tylko inne ujecia no i z samochodami a i bym zapomniala wycieczki... last minute

Gość Lax Pampona
No i zmieniaja oczywiscie nazwisko na meza zaraz po wzieciu slubu.

Gość borżua
nie mam nic przeciwko zdjęciom dzieci ale umieszczanie ponad 20 zdjęć dzieciaka to przegięcie są tacy co dali kilkaset :-O synek leży, synek śpi, całuje synka, synek na nocniku masakra :-O

no ale z nazwiskiem to normalne nie wiem co wam przeszkadzają zdjęcia ze ślubu, wrzućcie na luz:D żeby nie było ja mam jedno zdjęcie:)

Gość KAJANKA
NASZA KLASA TO DNO I KANAŁ.mamuśki z dziecmi wklejają 120 zdjęc - rzygac się chce

a ja się z tym nie zgodzę portal jest neutralny to ludzie, którzy nie potrafią z niego korzystać są dnem:)

Gość zgadza sie
trzeba umiec z tego korzystac

mialam konto na nk jak jeszcze nie byla "tak popularna"! Gdy zaczeli mnie zapraszac ludzie do kontaktow ktorych nie widzialam na oczy wykasowałam moje konto. Śmieszy mnie caly ten portal. Ludzie powariowali na jego punkcie. Zdjecia w kazdym pomieszczeniu domu, w aucie w nowych bucikach. Nie wiem jak u was u mnie po domu nie chodzi sie w kozakach:D Nasza klasa z tego co wiem jest dla ludzi starszych, którzy poszukuja swoich znjamowych z dawnych lat, ale po jaka cholere taka dziewczynka z podstawowki zaklada sobie strone?? Chyba na codzien widuje sie ze swoimi znajomymi:) Nie lubie tego słowa ale go urzyje, bo najbardziej pasuje ŻAL!!!