Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kylee

Bezskuteczne starania o dzidzie??? Jest na to sposob!!!!!

Polecane posty

Gość Kylee

My staralismy sie o dzidziulka 18 miesiecy. Myslelismy ze cos jest z nami nie tak. Przeszukalam internet i dopatrzylam sie fantastycznych informacji na zagranicznych stronach. Amerykanki i Brytyjki znalazly 2 fantastyczne produkty ktore i my z mezem postanowilismy przetestowac. To PRESEED - lubrykant przyjazny plemnikom, ktory stosujemy przed stosunkiem i INSTEAD SOFTCUPS woreczki menstruacyjne ktore zaraz po stosunku wsadzamy do pochwy i dzialaja na zasadzie korka, trzymaja sperme przy kanale szyjki macicy i dzieki temu nie trzeba wariowac z nogami na scianie itp. Po prostu idziecie spac i rano wyciagacie woreczek. Chcialam sie z wami ta informacja podzielic bo dzieki tym produktom zaszlam w ciaze po 2 miesiacach starania uzywajac ich. To poprostu cud!!!Oba produkty znajdziecie na ebay. A opis uzycia na you tube po angielsku. Miliony kobiet zaszlo w ciaze wlasnie dzieki nim. Moze nastepne to takze i wy.....

Gość Kylee
A tu sposob uzycia na you tube (po angielsku).

Gość Kylee
Mam nadzieje ze chociaz troche pomoge tym bezskutecznie starajacym sie o dziecko. Oba produkty sa tak swietne, sama nie moglam uwierzyc jak zobaczylam 2 kreseczki na tescie ciazowym po 1,5 roku staran. Nie jestem zadnym przedstawicielem handlowym, chce po prostu podzielic sie z wami ta infomacja. Zycze Wam powodzenia!!!!!

Gość sdfbn
lepiej zaczac brać pigułki i po kilku miesiacach je odstawić...i od razu zacząc starania...jest tylko jeden minus tego sposobu...ciąża mnoga...często wtedy się zdaża...

Gość gok79
Nam tez sie udalo z instead softcups. Mieszkamy w UK i przypadkiem odkrylam pewna stronke dla przyszlych mam. Wiele kobiet podpisywalo sie pod tym produktem i jak im pomogl. A poniewaz my staralismy sie ponad 2 lata bez skutku postanowilam sprobowac. Znalazlam go na ebayu. Udalo sie po 1 miesiacu staran. To niesamowite. Slyszalam tez o preseed ale go nie testowalismy.

Gość blacksoul*********************
preseed stosowalam kilka miesiecy i wcale mi nie pomogl