Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAKTUSKAKTUS8938798

faceci o idealnej wadze dla kobiety PRZECZYTAJCIE!

Polecane posty

Gość KAKTUSKAKTUS8938798

KILKA MĘSKI KOMENTARZY Z FORUM PARDON: Link do komentarza » Odpowiedz 21:56 [30.09.2008] gość: "Wiadomo ,że anoreksja to choroba. Jest tez duzo chudziutkich dziewczyn,które mają dobra przemiane materii i nie oznacza to,że sa anorektyczkami. Ja uważam,że kobieta powinna byc szczupła. Moja ma 170 cm wzrostu i wazy 50 kg. Taka figura jest boska " Link do komentarza » Odpowiedz 21:56 [30.09.2008] gość: "Masz w 100% racje! ja tez uwielbiam takie szczupłe panienki" Link do komentarza » Odpowiedz 21:57 [30.09.2008] gość: "Gratuluje Ci stary :) Kobieta ma idealna wage" Link do komentarza » Odpowiedz 21:58 [30.09.2008] gość: "No tak do 55 kg to jest perfekt. Potem zaczyna sie nadmiar tłuszczu feeee" CO WY NA TO??

Gość panterkaaa
morał z tego taki, że faceci lubia wieszaki

bez przesady, nie wieszaki a że szczupłe- nie nowość tylko faceci najczęściej kij z tego wiedzą jak mu laska powiedziała, że waży 50 kg to myśli, że tyle waży babki najczęściej sobie minimum z 5 kg odejmują, a później się dziwią, dlaczego dla faceta 60 kg to dużo

Gość z mozgu schudniesz na pewno
na gówno mamy to czytac? nie masz własnego zdania , tylko autorytetm sa dla ciebie jacys anonimowi kolesie z netu?? załosna jestes. Waz sobie nawet 40 kilo, a i tak zaden wartościowy facet na ciebie nie spojrzy, bos pusta jak tamburyn. co za tępak

Gość drogba
ja po części się s tym zgadzam, głównie dlatego, że więcej znam samotnych grubasek niż wieszaków. mężczyźni za chude uważają często skrajne anorektyczki, te trochę ponad są "drobniutkie" "zgrabniutkie" itp.

Gość panterkaaa
zołza masz racje :) ja waze 65 kg a wszyscy mysla ze 55 bo na tyle wygladam hehe :P

Gość KAKTUSKAKTUS8938798
JA ZAPRASZAM TYLKO DZIEWCZYNY DO DYSKUSJI:) nie mówię ,że to co piszą ci faceci to prawda czy nie. zastanawiam się czy was to wkurza, bulwersuje itp.

Gość panterkaaa
wiesz,nie waga jest najwazniejsza a to jak wygladamy. W sumie to nic nowego ze faceci lubia szczuple, media rozpropagowały taki wizerunek kobiety

niczego to e mnie nie wywołuje :) pamiętam jak na 4 roku studiów mój kolega wygłosił podobną orację o wadze kobiety powyżej 60 kg to już nie kobieta:) obok stała koleżanka, ponad 175 cm wzrostu, jakieś 63 kg, ja- 172 cm, 58 kg, ja się śmieję, ona zdezorientowana po czym kolejny jego koment: tak, jak dziewczyny: jakieś 50 kg i jakie ciała kobieta każdy kg wzrokiem wyważy [przynajmniej ja] na wadze kobiety zna się ten, co worki z cementem nosi, bo te akurat 60 kg ważą i łatwiej ocenić :) reszta biurokracji operuje skalą do 55 kg :) ewentualnie jak ktoś jest gruby raptowny skok na 80 lub 100 kg

Gość KAKTUSKAKTUS8938798
hehehe, dobre zołza:)

po prostu na forach pisza dzieci. dla 16-to latka szczupla dziewczyna to ideal, bo w tym wieku wiekszosc to tyczki bez biustu i tylka. dopiero jak facet dorosnie. bedzie mial skale poruwnawcza to widzi, ze do lozka wieszaki sie nie nadaja. ani zlapac nie ma za co, ani nic..

Gość panterkaaa
zołza hehe, taka prawda :) facet albo da Ci 50 kg albo 100 ;) innej miary dla nich nie ma :D

Gość kikima
no tak...powyżej 60kg to już nie człowiek...mutant hehehe ale żenua ! Bo takie lowelasy to lubią jak sie inni ślinią na widok ich kobiet (nie wiem może lubią sie dzielić) a jak myślą że kobieta nie korzysta z tej satysfakcji że jest postrzegana za zajebistą i dostaje sygnały od innych, bo i faceta ma wypicowanego budzącego niby respekt to że nie skorzystała nigdy i jest wierna taa jasne .... - to Ci kolesie są naiwni ,głupi i dobrze im tak...:) szczycenie się 2 os. dodaje jej zajebistej pewności siebie zawsze !!!

jak wazylam 63kg to wszysy dawali mi 55kg,moj facet jeszcze mniej,teraz waze 57kg to mi dawaja 50!!!dzis uslyszalam 2 komentarze ze jestem szczupla i mam sie nie odchudzac,a niektore dziewczyny mojego wzrostu daza do 48kg

Gość szczuple dziewczyny sa swietne
w lozku! Przynajmniej wytrzymuja dluzej niz 2 minuty w porycjach innych niz misjonarska. Ja uwielbiam fakt ze moja panna jest szczupla, i mimo ze jest szczupla ma niesamowity tyleczek na ktorym nic sie nie trzesie i swietny biust (maly ale jedrny) nie jak niektore z obrzydliwymi wiszacymi cycami.