Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksi39

Brak okresu w przewie między pigułkami

Polecane posty

Gość ksi39

Dziś jest mój 2 dzień przerwy ,zawsze okres zaczynał się 3 dnia 7dniowej przerwy,ale wcześniej bolało mnie podbrzusze,ale w tym miesiącu mnie nie boli,raz zapomniałam 2 pigułek.I mam takie pytanie ewentualne , czy test ciążowy mogę zrobić jutro jeśli @ nie przyjdzie,czy poczekać do końca tej 7 dniowej przerwy i wtedy zrobić?

Gość a ja uwazam
nie martw sie, mi tez sie okres , a raczej krwawienie calkiem zatrzymalo. odczekaj do konca przerwa i wez normalnie pigulke po przerwie, tak jak zwykle. A jak bardzo sie martwisz idz do gina. Jak dlugo bierzesz tabsy?? u mnie zatrzymal sie po 2 latach.

Gość ksi39
Skończyłam 2 opak.

Gość a ja uwazam
achhhhhhhhhhh nie doczytalam, ze mozesz byc w ciazy:/ no to zrob test i juz. testy wykrywaja juz 6 dniowa ciaze. w ciazy oczywiscie nie mozesz brac tabsow!!!!!!!!

Gość ksi39
Dziękuję za odpowiedź:)

Gość a ja uwazam
ale brak boli brzucha nie jest jeszcze oznaka ciazy. u kazdej kobiety jest inaczej. jesli to dopiero 2 opakowanie, to jeszcze nie znasz reakcji organizmu na tabsy. Moja siostra zaczela brac pigulki wlasnie ze wzgledu na bole miesiaczkowe, ktore po tabsach poprostu zniknela.Ale zrob test i glowa do gory:)

Gość ksi39
Ale nie wiem czy zrobić jutro w dniu spodziewanego ewentualnego krwawienia czy w 7 dniu tej przerwy jeśli okresu by nie było