Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nightwatcher

Boje sie ze moja dziewczyna jest wciazy

Polecane posty

kolego, kup gumki, albo idzcie do ginekologa po tabsy. Co to wogole za antykoncepcja??!! niestety, plemniki nie swieca w ciemnosci, wiec nie wiem, jak mialbys miec 100% pewnosci, ze nie masz ich na palcach lub penisie....:P

Gość Kiki na prezydenta
nightwatchers> ile razy ci trzeba tłumaczyc ze bez prezerwatywy jak sie kochasz to zawsze mozesz zapłodnic, nawet jeśłi wytrysku nie masz w kobiecie tylko poza nią? Zrozum, plemniki nie są tylko w wytrysku.

ja nie bylabym pewna. przezorny zawsze bezpieczny... uwazaj lepiej. raz ci starczy . a nie ze musisz po pare razy w ciagu dnia ladowac w nia

jestem rok starsza i takich problemow nie mam -.- co sie dzieje z tym swiatem? ;f

ja wiem, jak to dziala, dorosli na tyle, zeby sie brac za sex, ale za mlodzi na to, zeby kupic gumki. Jak ci wstyd isc do apteki po gumki(albo gdziekolwiek indziej-tylko moze nie ufajcie gumka za 2 zl z kiosku ruchu:/) to dajcie sobie spokoj z sexem...:/

Gość nightwatchers
coz dla ciebie to moze smieszne natomiast dla mnie nie. jestem mlody i nie doswiadczony. kompletnie zielony w tych sprawach u mnie w domu nie rozmawiaja nigdy o seksie jedyne co mi powiedzieli bym zawsze gumki a bez gumki ze lepiej i co ja moge kur... wiedziec gdyby jeszcze w szkole cos uczyli o tym to nie powiem a tu nic nie wiem wiec nie smiej sie czyjejs nie wiedzy bo ty tez kiedys wszystkiego nie wiedziales

Gość nightwatchers
aha.... sorka nie wiedzialem dzieki za podpowiedz;p a sa tacy takze ktorzy robia to bez gumek 0 antykoncepji i nie zachodza wciaze wiec to nie zawsze tak jest czy to tylko lan szczescia?

Gość trzeba bylo pomyslec
przed rooochaniem :)

no ale jednak logika istnieje. w kazdym razie chetnie pomoge wiec pisz dalej. albo jak nie chcesz tu to daj gadu i tyle:P

Gość 30-letnia_DZIEWICA
Jak jest w ciąży to urodzi za 9 miesięcy . . proste to i logiczne jak ewolucja gatunku ludzkiego głosi!

Gość nightwatchers
wredna suko> wiedz ze kazdy doswiadczony kiedys tez byl nie doswiadczony. powiedz szczerze widzialas ty kiedys kogos zeby byl doswiadczony w czyms a nigdy wczesniej tego nie robil?

Gość Kiki na prezydenta
ja wiem ze w szkole guzik tłumaczą, to zaściankowy katolicki kraj, dlatego ci tłumacze ze pzerywany stosunek to najmniej pewna metoda zapobiegania ciąży, w końcu się wpada. Jeśli nie prezerwatywa to pigułki lub plastry ale coś musicie wybrać.

Gość nightwatchers
lunka dam ci tylko zbytnio niechce tu na forum by bylo bo wiesz sa takie dzieci ze beda sobie potem jaja robic itp. dam ci gg ale nowe zrobie chyba ze moge jakos inaczej ci dac bys tylko ty je mogla widziec i nikt inny?

Gość nightwatchers
hm dobrze kiki zastosuje sie do twych rad z gumka tez 100 % pewnosci nie ma ale napewno juz lepiej jak bez

Gość nightwatchers
hehe racja to co zalozyc specjalnie dla ciebie te nowe gg? bo nie wiem;p

Jak nie umiem włożyć kontaktu do gniazdka... to najpierw czytam instrukcję. I nie pierdol, bo co jak co, o seksie mówi się najwięcej :)

Gość nightwatchers
spocio 19861996 mam na imie kamil;p napisz do mnie

nie smieje sie dlatego, ze jestes niedoswiadczony, talko dlatego, ze istnieje cos takiego jak lekcjie biologii i internet. ja wiem, ze w szkole nic nie tlumacza. ale w wieku 16 lat wiedzialam, skad sie biora dzieci i ze stosunek przerywany to super metoda zeby w ciaze zajsc. wiec po raz ostatni, idz do apteki kup gumki i szalej do woli. A jesli nie lubisz w gumce(to prawda, ze bez gumki lepiej), to idzcie do ginekologa. Jesli ona ma 16 lat to nie potrzebuje zgody rodzicow.

Gość Ewelkaaaaaa
Witam. Jak ja byłam w ciąży to po 2 tyg miałam wymioty. Po brzuchu to nic nie bedzie widać, ja to nawet schudłam:) a wymioty miałam przez 1 tydzień i koniec. Z tego co czytałam na początku co pisałeś to odpowiadam- oczywiście że mogła w takiej sytuacji zajść w ciąze.

Gość nightwatchers
dzieki wszystkim za rady ratujecie zycie;p narka

Gość Kiki na prezydenta
ewelka a ile mialas lat? jakie objawy pozniej?

Gość Ewelkaaaaa
Miałam 25 lat. po wymiotach to miałam objawy grypowe a potem to juz nic. tylko mleko piłam i twaróg jadłam i lody i dziewczynka wyszła:)

Gość dieta indywidualna
dieta4u - wyslana dieta Witaj. Przed chwila zostala wysłana do Ciebie dieta. Jesli jej nie dostales(as) to sprawdz folder SPAM (przypadki na gmail). Jak tam jej nie ma to napisz mi o tym i podaj inny adres email. Jesli jednak doszla, to tez daj mi znac - chce miec pewnosc ze ja otrzymales(as) Pozdrawiam