Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciążówka210

Wasze Objawy Ciążowe!

Polecane posty

Gość Ciążówka210

Witam Drogie Kafeterianki ! Opiszcie jakie miałyście Pierwsze Objawy Ciążowe oraz w którym tygodniu ciąży się zaczęły pojawiać :) Ja jestem w 9 tygodniu ciąży,moje objawy są następujące: -Lekkie nudności, -Wzmożony apetyt, -Brak miesiączki, -Lekkie uczucie senności :) A jak jest/było w Waszym przypadku? :D

Gość mamamajki
sennosc bolesnosc i powiekszenie sie piersi okres mialam przez 2 mies.

Gość bubububu
-bolesnosc piersi -mdlosci -straszne zmeczenie -wscieklosc -brak miesiaczki -ogolnie co rano czulam sie jakbym miala mega kaca, straszne uczucie tak ok 3-go m-ca wszystko przeszlo, zostal tylko apetyt:)

Gość pretty kitty
Chciałam was zapytać, w którym tygodniu wystąpiły u was mdłości i bolesność piersi?

Gość suszona śliwka
Jeśli o mnie chodzi-jestem w 5 tc: -lekkie zawroty głowy, -brak miesiączki, -ból i napięcie w piersiach-bardzo widoczne żyłki, -potworna senność. U mnie mdłości na szczęście jeszcze się nie pojawiły, no i mam nadzieję, że się nie pojawią. Piersi zaczęły się zmieniać i boleć już mniej więcej w terminie spodziewanej miesiączki. Pozdrawiam;)

-brak miesiączki -bolesność i powiększenie się piersi -popołudniowe nudności -senność -częste zmiany nastroju -na szczęście większego apetytu nie mam :)