Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ricardo29

Podnieca mnie widok stojących sutków u kobiet a Was?

Polecane posty

Gość Ricardo29

Zwlaszcza przez cienka bluzke u laski niewazne czy ma duze piersi czy male ale jak ma sukienke/top cienki i widac jej sutki to mi zaraz staje. Zalozylem temat bo wlasnie czytalem o wrzynajacych sie spodniach :) i tam to sie nazywa camel toe - a jak sie nazywa taki fetysz jak ja mam? Ja by m mogl tylko patrzec na to nawrt nie musialbym dotykac jeszcze jk ma biala bluzeczke to juz w ogole odlot a was dziewczyny podnieca jak sutki wam sie o material ocieraja?

Super sprawa mmmm ! Kiedyś czekałem na lotnisku, okres powrotów z wakacji, ale akurat był dość zimny wieczór i wszystkie laski, opalone w lekkich kieckach bez staników prosto z hawajów został ścinane tym zimnym wiatrem, aż miło było patrzeć jak wszystkim wręcz eksplodowały sutki :D

Gość Ricardo29
Ciezko jest znajezc takie fotki czy filmy typowo zeby sie tym podniecac moze cos podpowiesz albo jakies tytuly Lucky? Swoja droga nie moge znalezc tego twojego tematu o wrzynaniu :) a ja taka fotke znalazlem: http://farm3.static.flickr.com/2521/4024578346_c87ede4ca5_m.jpg ale wole jak jeszcze bardziej widac :)

Gość ghsdrty
mnie tez podnieca jak stoją mi sutki:D a jeszcze bardziej widok napalonych facetów jak ide sobie latem ulicą:P

Gość ALE GŁUPOTY
suteczki hehe właśnie jestem po poemie :D suteczki sa fajne a poważnie była kiedyś dziewczyna załymi piersiami ale zato suteczki serczały jej w ten sposób że do dzisiaj nie mogę o nich przestać mysleć wiesz przy pewnej ilości zboczków zboczenie można zalegalizować :D jestem za

Gość pooodnosze

Gość Tajemnicza Dama
Długo nad tym myślałeś ? 🖐️

Gość Joa_sia
A mnie podnieca jak Twoja meskosc na moj widok wzrasta w spodniach:)

Gość podnooszę

Gość te drugie nie
bo nie stoją :)