Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość besosesos

linia włosów - pytanie.

Polecane posty

Gość besosesos

Ostatnio zauważyłam nierówną linie włosów i nieco ją obciełam ale teraz martwię sie o to że gdy będzie mi odrastać to będzie to bardzo widoczne i brzydko to będzie wyglądać. Jak myślicie, będzie to bardzo widoczne? Co mogłabym zrobić, żeby nie było widoczne?

Gość besosesos
kto odpisze?

Gość besosesos
że gó.wno, ku.rwa

Heh.. też zaczęłam obcinać niestety bo rosną mi takie króciutkie sterczące włoski na linii włosów no i teraz muszę ciągle obcinać bo coraz gorzej to wygląda jak odrastają. Ostatnio nawet zaczęłam je wyrywać z cebulkami :p

Gość besosesos
Aha... O kurczę, czyli u mnie też pewnie jak będą odrastać, to będzie to brzydko wyglądać ;/

No niestety.. Jakbym je tak zostawiła to bym miała jeża na czole :/ A że nie mam grzywki to doopa. Nie zostawię tak.

Gość besosesos
chodzi o linię włosów na moim odbycie, po prostu jest tak nie równa, że ją podcięłam bo przeszkadzało mi to, podczas zlizywania kału po załatwieniu się. Ale teraz boję się, że urośnie mi jeszcze większy gąszcz i włosy będą zostawały między zębami. Co robić, pomóżcie, bardzo się martwię...

Gość besosesos
No, ja też nie mam grzywki. Teraz jako tako to wygląda, nawet dobrze, bo czoło wydaje się wyższe, a ja mam nieco niskie, ale jak będą odrastać, to będzie masakra ;< Ale cóż, jakoś muszę się z tym uporać. Dzięki za odpowiedź ;)

Nie ma za co... :) Z tym czołem to fakt, też mi się teraz bardziej podoba. Ale trzeba tego pilnować bo takie centymetrowe kłaczki (zwłaszcza jeśli są innego koloru w przypadku włosów farbowanych) wyglądają koszmarnie.

Gość JEZUUUSSSS
JAKIE WY MACIE PROBLEMY!! NIE WIEEEEEEEEEERZĘĘEEEEEEEEEEEE....!!!