Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddddddddddddds

co lepiej szkołą zawodowa czy ogolniak bez matury

Polecane posty

Gość ddddddddddddddds

Gość fsdgfdgdfg
zawodowa

Szkola zawodowa. Hrabina de Treville nie ma pojecia jaka jest sytuacja na rynku pracy - moi znajomi po zawodowce zarabiaja spokojnie 2 000, 2 500 netto, co znajomym z wyzszym wyksztalceniem nie zawsze sie udaje. Ogolniak (czemu bez matury?) nie da nic

Gość smutaśna
ja wybrałam zawodowa żeby po maturze nie zostać bez niczego.. jak zdam egzamin zawodowy to mam czeladnika czy jakoś tak... znam pare osob ktorzy po maturze siedza w domu bo nie moga znalesc pracy a sa nabi tacy wykształceni bo byli w liceum..

a sa nabi tacy wykształceni bo byli w liceum.. No jak po liceum to mają pewnie łeb jak sklep:D

Gość właśnie ja
Szkoła zawodowa. Jak dojdziesz do wniosku, że ci to nie wystarcza, to zawsze możesz zrobić póżniej liceum uzupełniające. Dzienne lub zaoczne, jeśli będziesz pracować. Znam parę osób, które w wieku lat nastu nie mialy chęci się uczyć, a po skończeniu zawodówki poszły dalej: do liceum, a potem nawet na studia.

Gość smutaśna
tak tak wiem o tym chce iść dalej sie uczyć... nie wiem jeszcze czy zaocznie czy dziennie ale mam jeszcze pół roku na zastanowienia sie.. chce podejść do matury.. a czy zdam to sie okaże

Gość djhfepwe
studia wyzsze co oni tam uczą , siedzą stare pierdziele