Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kreda

Czy jeśli facet ma 30 lat i jest prawiczkiem, to wszystko z nim w porządku?

Polecane posty

Spotykam się o miesiąca z pewnym facetem. Ma 30 lat. Naprawdę fajny, przystojny, znajomość się rozwija. Tyle że na ostatnim spotkaniu przyznał mi się że jeszcze nigdy nie kochał się z kobietą. Najpierw myślałam, że żartuje, ale jednak to prawda. I teraz tak sobie myślę, czy z takim facetem wszystko jest w porządku, czy on czegoś nie ukrywa, a może ma jakieś głęboko zakorzenione kompleksy? W dodatku nie wiem jak on by zareagował gdyby dowiedział się że miałam już 6 facetów przed nim, a jestem młodsza o 5 lat od niego.

Gość fdkfdfd.lyf
:O

Ehe, ja bym mu podzięowała urwbiać się z takim :D

Gość a jakże
Wielka mi wada ... byc prawiczkiem. Są gorsze.

Gość TH is IT
Ja na szczęście mam dopiero 27 lat i 9 mieisęcy i pod koniec tego roku poznam dziewczynę

Ale ja absolutnie go z tego powodu nie zamierzam skreślić, bo jak pisałam podoba mi się i świetnie się dogadujemy. Z tymże zawsze mi się zdawało, że jeśli facet tak długo jest prawiczkiem to muszą być tego jakieś przyczyny. A on ani nie jest brzydki, ani nie sprawia wrażenia nieśmiałego. Na pewno jest tego jakaś przyczyna, ale przecież nie zapytam go o to wprost.

Gość jklkjlf
z kwietnia jestes?

Gość chińczyk i chinka
"urwbiac" co to za pedalska nowomowa?!

Gość a jakże
Kazdy kiedyś był prawiczkiem/dziewicą. I to nie ważne w jakim wieku rozpocząl wspólzycie. Ważne żeby z osobą, którą kochał. Widzicie problemy tam gdzie ich na prawdę nie ma.

Gość nie jestem ladana
ale on na pewno skresli Ciebie jak sie dowie o Twoich facetach. Tu byla cala masa takich tematow.

Gość TH is IT
U mnie od razu widac na odległość że jestem bez dziewczyny

Gość a jakże
Kreda może nie spotkał dotąd nikogo z kim chciałby TO zrobić. Może masz szansę.

Gość pani ogrowa
spoko, pewnie czekał na tę właściwą, na taką w której się zakocha:) Doceń to:)

Gość pani ogrowa
TH is IT - jak to widać po Tobie?

th is it pozwól, że zgadne. Kojarzysz sie ze śmiercią i cierpieniem?

Gość a jakże
"ale on na pewno skresli Ciebie jak sie dowie o Twoich facetach" tylko głupia pusta laska moze napisać cos takiego , brrr Jak pokocha to nie będzie miało znaczenia ile/i czy miała kogos przed nim.

Gość geezmowaty
No sorry, ale dla mnie gościu, który ma 30 lat i jest "prawy" nie jest normalny. No bo albo jest totalnie nieatrakcyjny dla kobiet (wygląd i charakter), albo ma coś z głową nie tak, np. głosi radykalne poglądy typu seks tylko po ślubie itd. Zawsze warto wybadać takiego kolesia, bo można się nieźle wplątać.

Gość a jakże
tiaaa Jasne, bo jest jakaś granica wiekowa, do której to wolno być prawikiem. Później to albo nienormalny albo chory. Weź sie koleś stuknij mocno w łeb.

Gość geezmowaty
Sam/a się stuknij. W jakim ty świecie żyjesz? Już 16 letni chłopak ma takie potrzeby seksualne że ciężko mu wytrzymać, a tutaj mówimy o przypadku faceta który całe swoje młode życie jedzie na ręcznym. To jest wg. ciebie normalne?

Gość a jakże
nosz kurwa, że tak powiem Gdzie jest napisane, że jedzie na ręcznym?

Gość taki jeden koleś
może w młodości jakaś siksa złamała mu serce i koleś sobie podarował uganianie się za wami. Jedni faceci muszą koniecznie zamoczyć innemu wystarczy własna ręka. po za tym jak się dużo pracuje i ma wypełniony czas to i energii seksualnej nie ma tyle żeby była konieczność rozładowania napięcia.

Jeżeli we wszystkich innych sferach jest normalny i dojrzały na swoje lata to nie powinien być to rzaden problem. Nie znaczy to absolutnie że będzie slaby w łożku czy ma male potrzeby. Czasem tak bywa że niektórym przez długie lata partnerka po prostu nie ejst potrzebna. Choć 30 lat to już straszne ekstremum. 25 lat to jeszcze ale 30 no nie wiem mnie to mocno dziwi. Nieśmialy musi być na bank i to mocno.

Gość a jakże
I tu się z Tobą przedmówco zgadzam :)

Gość a jakże
miało być do : taki jeden koleś

Gość docen go

Gość nie jestem ladana
do a jakze - sam jestes glupi i pusty. Poczytaj sobie ile tu jest tematow , ze dziwczyna kogos miala wiec facet chce ja zostawic. To ci faceci nie sa pusci ? stronniczy jestes.