Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja888

Chcę o niego walczyć - czy warto?

Polecane posty

Gość Alicja888

Witam! Pisze do Was bo chciałabym się podzielić z Wami moim problemem i usłyszec jak to wyglada z Waszej perspektywy. Mianowicie, jakiś miesiac temu zaczełam jezdzic na narty. Zawsze interesował mnie tylko sport ale tym razem jak błyskawica, wpadł mi w oko pewien chłopak, który pracuje w ośrodku narciarskim. W pewnym momencie zobaczyłam, że on równiez się na mnie patrzy. Pojechałam tam, raz, drugi, trzeci, zaczęlismy się do siebie uśmiechać. W końcu pewnego dnia, jego kolega do nas ( do mnie i kolezanki) podeszedł i zagadał pytajac skad jestesmy itd. a ja zapytalam Go gdzie jest Jego kolega. Na to pytanie zareagował uśmiechem i powiedzial, ze kolega ma dzisiaj wolne i powiedzial mi jak ma na imie. od tej pory moj "upatrzoony" usmiecha sie jeszcze promienniej, macha mi na powitanie i pozeganie, juz raz ze soba rozmawialismy, patrzylismy sobie dlugo w oczy itd. Nawet była taka sytuacja, ze jak pomachalam z daleka do kolegi ktorego poznalam na wyciagu, to on pokiwał mi tak z usmiechem grozaco palcem. I tak za kazdym razem usmiechamy sie do siebie, ale... nic wiecej. Powiedzcie, co byscie robili na moim miejscu?? Czy mam jakos dzialac czy czekac na Jego ruch?? Wiem, ze na mnie tam czeka, a ja tylko czekam zeby jechac tam... Pozdrawiam

Gość emilavov
no to maleńka do dzieła:)

Gość gość
Mój mężczyzna zostawił mnie 27 lutego po 12 latach bycia ze sobą. Nie umiałam sobie z tym poradzić. Wiedziałam że jedyną szansą dla mnie jest Go odzyskać. I tak też uczyniłam. Wszystko dzięki urokowi miłosnemu ze strony http://urok-milosny.pl – wrócił do mnie i jest jak dawniej, a nawet lepiej.