Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milosniczka.......

EROTYKI

Polecane posty

Gość milosniczka.......

Leżę na brzegu łóżka Twe zdjęcie mam między nogami Pamiętam gorące twe usta I język co lizał mnie między snami Rozchylam lekko wargi w miłosnym uniesieniu Stal rozszczepia me ciało lodowatą obojętnością Z wibratorem w dłoniach oddaję się spełnieniu I czuję jak krew uchodzi ze mnie wraz ze złością Straciłam swe marzenia i miłość kupioną łzami Po ostatnim orgazmie odchodzą w wieczną ciszę Nic nie warte lekkie uniesienia miłości nie było między nami Skurwielu nawet umierając śmiech twój słyszę! autor podsmiechujek

Gość filip z konopi
Pragne twych ust i dotyku dloni. Pragne jezyka co dobrze mi zrobi. Ujrzeć rumieńce na twojej twarzy. Zapach Twój, Twa skóra, ręce oczy Twoje, włosy piękne. Chcę by Twoje ciało drżało od mych pieszczot gorących.

Gość filip z konopi
Języczkiem cię połaskoczę, potem na ciebie wskoczę! Zedrę z ciebie ubranie, szepnę do uszka - kochanie! Potem cię popieszczę, mam nadzieję, że krzykniesz jeszcze:)

Gość j_u_l_k_a
Nie dam Ci dziś zasnąć Nie łudź się mój miły Wzrokiem Cię rozbiorę Bez użycia siły Pożądliwie zaś spojrzę Na nagości ciało Moim będzie już zawsze Chcesz ,by tak się stało? Czy chcesz bym zostawiła Wybór jakikolwiek? Czy dalej mam się bawić Aż poczuję odwet? Oj biedna będzie wtedy Wyobraźnia moja Kiedy mną zawładnie Czuła męskość Twoja...

Gość filip z konopi
Kiedy przyjdzie zimna noc, wejdę nago pod twój koc, będę pieścił twe pośladki, aż rozgrzeje sobie łapki

Gość j_u_l_k_a
Pragnę Cię Nie tylko Twego ciała Chce posiąść Twoją duszę Zawładnąć umysłem Rozpalić ogień w Twym sercu Krzyk Twój usłyszeć Pełen pożądania