Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alertwsdc

Kto ma ciężej w życiu chłopak czy dziewczyna?

Polecane posty

A ja uważam że kobiety są jednak na gorszej pozycji po względem zawodowym. Mimo wszystko mężczyźni wciąż zarabiają więcej i okupują większość zawodów. Do lekarza,mechanika, stolarza, budowlańca,kierowcy,kucharza,fryzjera nawet, ludzie mają większe zaufanie jeśli jest mężczyzną. Już nawet te babskie zawody,które nam pozostały, typu stylista, wizażysta itp. zaczynają okupywać mężczyźni homoseksualni. Kurwa. I wciąż widzę to zdziwienie na twarzy przechodniów, jak cała upaprana grzebię przy swoim aucie, z petem w ustach. (już nie bo wczoraj rzuciłam:)) Gdybym była facetem nikt by na mnie nie spojrzał. Pod każdym innym aspektem jednak, wolę być kobietą:)

Gość kurczakowa
Jak ja sie patrzę na swojego meża i na mnie, albo na moich rodziców, albo w ogóle na większosć związków, to my baby mamy fajnie. Jak stracimy pracę - no to trudno, zdarza się. Jak facet straci pracę - nieudacznik. Jak czegos nie umiemy zrobic - poprosi się męża. Jak on nie umie - niezdara, nieudacznik. A te całe przedmiesiaczkowe fochy to jest dla mężczyzn totalny kosmos, bo oni totalnie nie wiedzą, co mają robić. I słusznie - bo co by nie zrobili, i tak bedzie źle, bo chodzi o to, ze kobitka musi sie po prostu wyładować :P

Gość kurczakowa
Jeśli chodzi o sprawy zawodowe, to się zgodzę, że kobiety maja gorzej. Po prostu sie ma sie do nich takiego zaufania jako do fachowcow

Gość LoBoToMiA
Wytlumacz mi jak dziala silnik, bo jakos nie wiem :classic_cool: :)

Gość balbina de fantazja
faceci całe życie bujają sie jak te małpy na drzewach albo skaczą z galęzi na gałąż !!!! biedne , pokrzywdzone samce!!!!!

Gość kurczakowa
Ale moja pierwsza wypowiedź była całkiem na powaznie - uważam, ze kobiety sobie wymyslają problemy i przez to mają ich więcej niż trzeba - wiecej niz faceci

Gość LoBoToMiA
Mozesz zostac lesbijka, broni kto ? :D

Gość kurczakowa
Na przykład mozna sobie wymyśli, ze sie ma problem - ja na przykład mam dzis taki problem, ze mam miesiaczkę, a do tego muszę jeszcze się pomalować i wyprostowac włosy. Mogłabym (co zreszta zrobię) założyć tampon i zapomniec o miesiaczce, nie pomalować sie, nie wyprostować włosów i tak wyjść z domu. Ale jakbym wolała mieć problemy - to już mam 3 - z powietrza

Gość alertwsdc
NIE ale kobiety tak twierdzą że wszystkiemu winny jest testosteron. A już napewno jeśli chodzi o psy i koty im to dopiero testosteron buzujee. Namawiają do jakichś debilnych zabiegów.

Gość LoBoToMiA
Żartuje, to akurat wiem ;)

Kurczakowa masz rację!! Kobiety potrafią wymyśleć milion problemów, zwłaszcza w swoich związkach, gdzie dla faceta wszystko jest ok. To kobieta nie, jak on nie zadzwoni przez jeden dzień to od razu ona pisze o tym na forum i chce wyłączać telefon. Haha

Gość kurczakowa
Przed świetami zawsze jest w pracy wielkie opowiadanie o ciężkim kobiecym losie, bo trzeba przygotować wiligię. Są takie agentki, co 9 ciast pieką. A po świętach - kolejna fala cierpienia. Bo tak sie obrazły, że ciagle im jeszcze niedobrze. To ja sie pytam - po co piec 9 ciast, jak potem sie je z musu, żeby się nie zmarnowały, aż do bólu brzucha? A jak sie tak nie ma pomocy od chłopów w kwestii gotowania, a samej się tego nie lubi - to przeciez można kupić - barszcz z torebki, pierogi mrożone, paluszki rybne, uszka gotowe - i git. Ale nie, no bo wtedy nie byłoby sie na co użalać

Gość alertwsdc
mężczyźni mają gorzej gdyż często zmuszani są do przemocy czy chcą czy nie chcą muszą odbywać służbę wojskową.JAK NIE SĄ CWANI.Częściej doświadczają pobić.A wyrażanie uczuć jest traktowane jako ciepłe kluchy.

Gość gwiazda holyłudu
teraz już nie ma obowiązku odbycia służby wojskowej .

Myślę że takie zjawisko powoli zanika. A co do tej wigilii to się zgodzę. Ja tam nie mam rąk i cierpliwości do siedzenia w kuchni i jak mi przyjdzie kiedyś samej wigilię urządzać, to wszystkiego tyle ile trzeba, bez 2 dni i nocy spędzonych w kuchni.

Gość natallkaaaaa
www.ilovemilka.pl/v07366 trzeba sobie pomagac .to tylko jeden klik prosze :)

Gość alertwsdc
no już się skończyła ta patologia, że można kogoś do czegoś zmuszać.Ale w wielu krajach jeszcze pewnie istnieje.

Gość alertwsdc
Ale mężczyzną i tak jest być gorzej bo są oceniani jako ci gorsi a dziewczyny uważają się jako te lepsze ładniejsze.

Już za niedługo najbardziej poszkodowaną i sfrustrowaną grupą będą młodzi, biali, heteroseksualni mężczyźni :) Upupia się facetów, starając się zacierać psychiczne różnice i prowadzić tylko do różnic fizycznych. Mamy coraz bardziej pod górkę.

Gość alertwsdc
:)

Gość w gore bo zabawne

Gość Pach Pach
facet jak sika to pierdzi

A my pierdzimy razem. A on jeszcze na początku tak strasznie mnie prosił o bąka, bo był ciekawy jak to dziewczyna robi, bo nigdy nie słyszał..... hah :)

Gość Cwana Lisica
Ehh, chłopaki gorzej :P

Gość alexandra 0
Moim zdaniem kobieta ma gorzej. Gdy jest nastolatką i chce być popularna musi być piękna , idealna, chuda, cycki, dupa i charakter. Codziennie musi nosić piękne ubrania ,dobrze się uczyć i często spotykać się ze znajomymi na dobrym poziomie(popularni) . A chłopcy mogą mieć wylane na szkołę, mogą być przeciętnej urody tylko zeby miał charakter niekoniecznie mily i lagodny ale chamski i arogancki. By dziewczyny byly zauwazone muszą być oryginalne. Rywalizują ze sobą o styl (kto pierwszy, ten lepszy). Przy czym chłopcy mogą ubierać sie tak samo i ich to nie obchodzi. Miesiączka jest bolesna i wstydliwa. Ciąża jest również bolesna (boli kręgoslup) poród jest bolesny. Karmienie piersią również nie należy do przyjemności. Rozstępy , brzydki brzuch , zwisające piersi od karmienia itd sa przyczyną rozstania się przez co dziecko wychowuje matka. A faceci zapładniają i uciekają. Potem ciężka menopauza i bezpłodnosc.