Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **iga**

Czy miłość do dziecka może zastąpić miłość do mężczyzny?

Polecane posty

Gość **iga**

Jak uważacie?

Gość **iga**
Ale jeśli to facet odchodzi od kobiety i dziecka... Można być szczęśliwą kochając dziecko, nie myśląc o mężczyznach o związkach?

Gość udyl okr6666667
dziecko kochasz bezwarunkowo faceta za coś to dwie różne sprawy ale matka samotna może być szczęsliwa

czy ja wiem... pewnie wiele kobiet tak żyje. tłumi w sobie naturalną potrzebę bliskości, przelewa wszystkie uczucia na dziecko - i jest z tym w jakiś sposób szczęsliwa. ale nie uwazam zeby to było najlepsze i najzdrowsze. chociażby ze względu na to ze dziecko kiedys dorośnie i zacznie swoje życie - i kobieta moze to odczuć jakby była znów porzucana przez ukochaną osobę. i nici ze szczesliwej rodziny. ja osobiście chyba nie czulabym się prawdziwie, pełnie szczęsliwa w takiej sytuacji.

Gość **iga**
Mi tez czasem czegos brakuje, ale nie potrafie stworzyc juz udanego zwiazku niestety

potrafisz potrafisz. tylko musi byc na to właściwa pora i właściwa osoba. bedzie dobrze :)

Gość **iga**
Ten czas juz nie nadejdzie ;)

Gość ubrane fakty
11:12 [zgłoś do usunięcia] Brzydki Niski Beznadziejny nie do tego pewnie spieprzysz tym dziecku osobowość. A przynajmniej badania tak twierdzą wow jaka mądra odp.Jestem pod wrażeniem.!