Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alertwsdc

czy lubicie peję?

Polecane posty

Gość alertwsdc

co o nim myślicie.

Gość mama dobra rada
nie. bałwan.

Gość troche mi sie on kojazy
z bandyctwem i patologią i po 2gie to nie raper bo rap polski nie istnieje i nigdy nie istniał

Gość AaliyahHaughton
nie lubie :o co o nim mysle?? że jest beznadziejnym gosciem

ja go lubię :) Pisze o sobie,miał ciężkie życie,teraz wyszedł na prostą i pokazał,że każdy może sie wybić i dorobic. Ale grzecznym chłopcem to on nie jest :P Natomiast za teksty pełen szacunek

Gość bez nicka i podszywów
wiecie co ? tysiące ludzi w PL miało ciężkie życie ale po tym co widziałam w reportażu w telewizji z tą całą akcją i pobiciem chłopaka to podziękować za takie coś...

Gość to wiesniak co nie kontroluje
emocji. do tego burak

Gość nie cierpię buraka
Wyszedł na prostą?! Bez jaj, w Zielonej Górze zachował się jak zakompleksiony bandzior. Jeśli to w tym kraju oznacza "wyjście na prostą" to dziękuję, postoję.

Gość 30-letnia-DZIEWICkA
Najlepsi polscy raperzy to PiH, Eldo i OSTR . . . reszta to niewykształcone bydło naśladujące murzynów . . . w Polsce nastała durna moda na amerykańskie konsole, rap i konsumpcyjny styl życia (zarabianie funtów, dolarów czy kupowanie co rusz nowych telefonów ze słabymi bateriami).

coś osiągnął i tego nie można mu ujmować.Bywa,że sie nie kontroluje,ale kazdy jest tylko człowiekiem,a on życia łatwego nie miał...Najlepiej oceniac wszystko po pozorach,ale przeciez nie zawsze wszystko jest takie na jakie wygląda...Znacie go ze sceny i z tekstów,nie wiecie jaki jest na codzień. Ja i tak darzę go szacunkiem,ale kazdy przecież ma prawo do swojego zdania i od tego jest forum,by je wyrażać.

Gość coca cola z sokiem
no fest mi wyjście na prostą :O gdyby każdy tak miał reagować na chamstwo to światu groziłaby zagłada... ale wiadomo jak ktoś ma pieniądze i trochę sławy to już najwyraźniej woda sodowa uderza do głowy. To moje zdanie.

Gość alertwsdc
To że ktoś nie ma łatwego życia to nie znaczy że może kogoś bić, albo nawoływać do buntu jak jakiś przybłęda w swoich piosenkach. A to że nie lubi policji i ją obraża i publicznie a do tego nawołuje w swoich buntowniczych piosenkach powinno być KARALNE!

Gość alertwsdc
:)

Gość AaliyahHaughton
Peja to dla mnie zero, udało mu sie zaistniec na chwile i to wszystko, wychodzi z niego jego prawdziwa natura

Lubię jedynie niektóre jego kawałki .. a tak to O.S.T.R. !!!

Gość peja targa druta geja
powinni go zamknąć, w pierdlu lubią takich cwaniaków jak on, jak go dupa zacznie boleć od schylania się po mydło to może frajer przestanie cwaniakować że jaki to on wielki artysta nie jest

Gość kto to jest peja
następny kafeteriusz

fląderka *** absolutnie nie popieram jego zachowania i nawoływania do złęgo,tak jak zrobił wtedy na koncercie.ALe tego juz nie zmienimy. Ja mam szacunek za jego twórczość,za to,ze potrafi pomagac słabszym i udziela sie charytatywnie. A co do dalszych jego zachowań,to sie nie wypowiadam,bo nie wiem co w nim siedzi.Natomiast nikt nie lubi jak sie go obraża.Jeden zareaguje agresywnie,inny sie odwróci a jeszcze inny bedzie chciał rozmawiac. Zobacz ilu tutaj ludzi jest agresywnych w samych słowach,ilu wypowiada sie na tematy używając słów typu KURWA SZMATA DZIWKA WIESNIARA... A kto dał im prawo oceniania ludzi?Tutaj kazdy wyraza tylko swoje zdanie,a jest za to potępiany.WIec nie dziw sie,ze ktos pluł mu w twarz,a on tak na to zareagował...

Gość cdfvgbthny
nie lubie. nieciekawy glos, tksty nie wybijajace sie ponad inne w polskim hip-hopie, zwykly gosc, ktory skorzystal z fali popularnosci HH, gdzie kazdy rapujacy mogl sobie wydac plyte :O a co do ciezkiego dziecinstwa, sama latwego nie mialam, znam caly ogrom takich ludzi i nie jest to dla mnie wyznacznik ani popularnosci ani sympatii, koniec koncow okazal sie zwyklym frajerem i zachowal sie karygodnie :O