Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hula bula a lala

TRZĘSĄ MI SIĘ RĘCE ...

Polecane posty

Gość Hula bula a lala

nie wiem jak to zlikwidować . czy podpisuje dokumenty , czy rozmawiam z kimś w pracy kierownik czy wyższa półka też ... wykonując czynności ... i jak ktoś zaczyna patrzeć co robie tak mi latają .. ze niemoge !! strzelam do tego buraka i mi duszno ... kreci mi sie w głowie... nawet jak sypie cukier do herbaty ... wszystko rozsypuje.. oczywiście jak ktoś patrzy ... co chwile tylko słysze opinie ... ooo gruba impreza była... sie popiło... itp. najgorsze jest to ze ja niepije alkoholu .... :/ to ciekawe co myślą jak tak widza ze codziennie mi coś reka zalata jak opetana ... ze pewnie codzien chleje .... wrrrrrrrrrr POMOCY

Gość czegos tu nie rozumiem
Hm, chyba musisz iść z tym do psychologa, bo sama tego nie zwalczysz. Ja mam podobną sytuację- robię się czerwona, gdy ktoś mnie o coś oksarża (zwłaszcza o coś, czego NIE zrobiłam- burak na twarzy wtedy świaczy wręcz odwrotnie...)

Gość Hula bula a lala
byłam u psychologow chyba z 3 .. to mi nic nie doradzili konkretnego coś ala " zaakceptuj to" ... a u psychiatry to mi przepisał tylko leki bo nie dość ze mi latają to mam jeszcze kołotania serca ... :/ ja tego niemoge zwalczyc poprostu jak wykonuje coś ... i tylko ktoś bedzie na to patrzał ....... koniec trzesawki niesamowite

Gość Hula bula a lala
kto kolwiek ... czy pracodawca czy kierownik ... czy nawet rówieśnik ... czy to choroba jakaś ??

Gość XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx
też tak mam :(

Gość majduhf
to może byc objaw nerwicy, ale niekoniecznie. Ja mam podobne objawy i tez długo sądzono ze to nerwica, okazało sie cos zupełnie innego. Zbadaj hormony

Trudno mi coś doradzić, jeśli naprawdę nie możesz wiele z tym zrobić, to spróbuj to olać- w końcu to nie jest koniec świata, a jak ktoś skomentuje to, że trzęsą Ci się ręce, to odpowiedz spokojnie, z uśmiechem "po prostu tak mam" albo ''u mnie to rodzinne- dlatego na przyjęciach nigdy nie polewam"- załatwisz to dowcipnie i pokażesz, że to nie jest dla Ciebie problem

Gość Hula bula a lala
hormony ??? dlaczego ??? ja sie wacham czy nie zrobic sobie badan u kardiologa ... bo tez te serce .... stres i automatycznie tak stuka mocno jakby miało wylecieć

Moim zdaniem to na pewno problem psychologiczny- bo sama piszesz, że ręce trzęsą Ci się w konkretnych, stresujących sytuacjach, a nie np. jak siedzisz sama zrelaksowana w domu.

Gość Hula bula a lala
własnie tak dopowiadam ze tak mam .... a i tak otrzymuje złośliwe komentarze coś jak "dobra dobra .... ile wypiłaś?? " mowie ze nie pije a tu dalej złośliwości ... wkurza mnie to .w czesniej w szkole niemogłam po tablicy pisac ... albo jak czytałam refetat ... to tak sie trzesłam ... jak snonczyłam za kazdym razem głośny śmiech w klasie i robienie ze mnie jakiegoś chlora !!!!!!!!!!!!! teraz w pracy juz sa docinki ze chleje !!!!!!!!!!!!!!!!! mam dosc tego ze robia ze mnie rzula ... bo mi rece lataja

Gość Hula bula a lala
czegos tu nie rozumiem wiesz 2 -4 razy taka uwaga ... ok ... przeżyje ... a to co chwile przez chyba 3 lata ... wkoncu człowiek zaczuna sie czuć jak jakiś debil

Gość Hula bula a lala
help !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość cosikkkkkkkkk
no właśnie ap ropo lekarzy .... ja im jakoś nie ufam .. też byłem kiesyś chory ... to tylko przepisywanie leków i jak sie zapytalo co to i wogole nie chca mowic ...

Gość tez tak mammmm
na poczatku byly rece teraz doszly nogi i wogole cale cialo. to sie nazywa fobia spoleczna :-(

Gość gość
Mi sie trzesa rece a jestem z wyksztalcenia kosmetyczka.... nie potrafie pomalowac paznokci komus bo wyjezdzam na caly palec :( katastrofa