Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OstraSiostra

Opalanie!

Polecane posty

witam :) Czy któraś z was korzystała z opalania natryskowego? Jeśli tak, to jaki był efekt??13 lutego mam ważną imprezę firmową, na solarium nie mam czasu chodzić, a jestem naturalną jasną blondynką :)

to nie wiesz, że opalona skóra niemodna? blade jest trendy i zdrowe podkład wystarczy:P

mnie też się podobała... niestety...filtry...zawiodły... dlatego przestrzegam!

Ja z solarium nie korzystam, jestem w grupie ryzyka.w lato też jestem ostrożna, dlatego chciała bym skorzystać z opalania "pistoletem" :)

Gość gwiazdeczka555
Powiem tak, jestem miłosniczka solarium, kiedys chodziłam 3 razy w tygodniu, teraz chodze raz w tygodniu, bo skora tak sie starzeje, a jestem jeszcze młoda. Ale nieraz korzystam tez z opalania natryskowego. jest o tyle lepsze, ze cała skora opalona jest rownomiernie, nie jest sie czerwonym, jak to w przypadku przesadzenia z solarium.opalenizna wyglada naturalnie, tylko szybciej schodzi niz po solarium. Takze warto!!!

Gość olga87_2
Ja opalam się na solarium ze specjalnym kremem, który jest do tego stworzony. A mianowicie przyspieszacz opalania super express marki Eva Sun - idealny do solarium. Skóra jest lepiej nawilżona i nie ulega takim podrażnieniom jak byśmy się opalali na "sucho". Polecam

Gość begeraa
Witaj, spróbuj sprayu dającego efekt naturalnej opalenizny SUN SUN ( dotępny na www.doris-dorin.com) . Efekt jest fantastyczny : jakbys wróciła z wakacji! Opalnizna pojawia się po pierwszej aplikacji od razu ! Będziesz opalona jakieś kilka dni a potem opalnizna wyblaknie- efekt naturalny i bardzo ładny odcień. Polecam bo sama stosuję :) Do twarzy i całego ciała - solarium się nie umywa i nie trzeba czekać!