Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalanatalaa

czy jakies ryzyko jest?do mądrych ludzi !!!!pytanie

Polecane posty

mój chłopak wczoraj jak się pieściliśmy trzymał swojego penisa przy wejściu do mojej pochwy ale mi nie włozył tylko tak ocierał czy przez tą wczesniejsza wydzielinę z jgo penisa mogło dojść do zapłodnienia? zaznaczam ze nie było żadnego wytrysku...

jest ryzyko, ale małe w tym płynie ejakulacyjnym przed wytryskiem są plemniki,ale podobno bardzo mało ich, a niektorzy piszą, że nie ma wcale, żeby doszło do zapłodnienia to musiałby wprowadzić je znacznie dalej np. na palcu, bo tak same to zginą. myślę, że panikujesz za bardzo ,ale to zrozumiałe

no własnie o to mi chodzi czy w tym płynie sa plemniki takie no ZDROWE do poczecia drugiego zycia...moze dziwnie sformułowane pytanie ale jest..

Gość tomikoaas
oczywiscie ze sa plemniki .

Gość tomikoaas
ryzyko zawsze istnieje .Dzieki temu jest tyle nieplanowanych ciąż .

myslę że ryzyko zawsze jest a każdy człowiek jest inny i inaczej reaguje

no włąsnie..ja sie martwie niby wiem ze to nie mozliwe ale pecha zawsze mozna miec...i moze gdzies sie tam ten plyn dostał

generalnie prawdopodobienistwo ma 1% ponieważ plemniki giną w kwaśnym środowisku a wiemy że tylko w przenośni mówimy słodka cipeczka a gdy tylko pocierał twoją piczke to plemniki mają za długą droge do przebycia aby przeżyły

Gość madra osoba
Wyszoruj te miejsca szczotka druciana i po problemie;) A tak na prawde to nie popadaj w obsesje tylko sie tym nie przejmuj i bedzie dobrze.

myślę, że bardzo nikłe szanse na poczęcie... a prawda jest, że właśnie z takich stosunków przerywanych najczęściej są wpadki....bo w tym płynie są plemniki,a wystarczy tylko jeden,nie potrzeba wytrysku. no ale tutaj wydaje mi się, ze zbyt długa droga własnie do jajnika, i one po drodze zginą w kwaśnym środowisku

Gość dasdasdasdasd
nastepnym razem nie rob tego bledu . JEsli twoj facet bedzie sobie czesciej tak pocieral to ryzyko z 1 % wzrosnie do 10 % . ...

Gość jest
podobno male,ale moja kuzynka wlasnie przez to musi teraz szukac po sklepach spioszki dla niemowlakow,

Gość fdsfds
w pochwie nie gina tak łatwo , tylko na powietrzu czeka je smierc . W pochwie czuja sie bardzo dobrze zwlaszcza podczas owulacji .

każdemu facetowi wypływa ten śluz nawet przed stosunkiem jak kobieta go potrzyma itp i puziniej dochodzi do aktu wiec jest on wprowadzony do pochwy i co po każdym? stosunku zachodz się w ciążę ?

w dni nie płodne to możecie sobie tryskać do woli przecież tego akurat to nawet w szkole uczą terz

Gość sfdsafasfa
Jest możliwość zapłodnienia, ale bardzo znikoma... w stosunku normalny (po Twojemu wkładanie) penis wytwarza wydzeline - śluz. Są w nim plemniki, ALE słabsze i stanowcza mniejsza ilość. A średnia tego zapłodnienia to około 5% zależy od organizmu. Ale to naprawdę jest jeden na milion.

Gość sfdsafasfa
tonik13 Uczą też poprawnego pisania... Nie wiesz - nie wypowiadaj sie.

Żebyś wiedział tyle co ja był byś lepszym człowiekiem i to nie tylko moje spostrzeżenia