Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Luty 3, 2010 Chciałabym założyć temat, który pomoże osobom lepiej sytuowanym podzielić się zbędnymi rzeczami z ludżmi w gorszej sytuacji z ich regionu. Proszę, piszcie skąd (z jakiego miasta) jesteście i co możecie oddać lub czego potrzebujecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doświadczona narzeczona Napisano Luty 3, 2010 aleś se wymyśliła...ja potrzebuje nowe łóżko i telewizor, ciekawe czy ktos ma na zbyciu:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julia Patera 0 Napisano Luty 3, 2010 Popieram Energiczną Trzydziestolatkę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja uwazam ze to dobry Napisano Luty 3, 2010 pomysł :) Ja co prawda nie mam żadnych łóżeczek, wózków czy zabawek ale mam ubrania po sobie, rozmiar s. Co prawda nie są to ubrania firmowe czy jakieś bardzo modne ale jeśli ktoś naprawdę potrzebuje to mogę oddać :) Jestem z okolic Bielska Białej. Prosze podac maila a odezwe sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w gore bo wazne Napisano Luty 5, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach