Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
playboyka

POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Więc tak już rok temu zauważyłam, że jeden posladek jest położony wyżej od drugiego,więc wklepywałam kremy, robiłam masaże i tak dalej by go trochę podnieść, bo myślałam że to pośladek być może jest większy czy bardziej obwisły i dlatego to tak wygląda. Dopiero miesiąc temu przyglądając się swojej nodze bardziej zauważyłam, że to nie wina głupiego pośladka tylko nogi !! jest krótsza o cały centymetr od drugiej ! poznałam to po ułożeniu kości w kolanach z boku i całego wyglądu łydki,jedno kolano jest wyżej od drugiego, i lewa łydka jest krótsza od prawej i udo również ! pomocy ! najgorzej widać to gdy zakłam spodnie,tragicznie to bo jedna noga jest krótsza od drugiej,prawa jest długa smukła a druga krótsza przez to bardziej przysadzista, przy moim wzroście okropnie to wygląda. Na dodatek żle mi się chodzi bo brakuje mi 1cm.Przechylam się na lewą stronę, podłożyłam sobie książkę o grubości 1cm pod pięte tej mojej krótszej nóżki i dopiero była równa z prawą. Wiem, że 1cm. to tak bardzo niewiele i połowa świata ma krótszą nogę od drugiej , bo każda strona ciała nie jest taka sama. Ale niepokoi mnie to, że wcześniej nie czułam dyskomfortu w chodzeniu i rok temu pośladek był troszkę wyżej, przez rok noga stała się jeszcze krótsza a przy mojej posturze tragicznie to wygląda! dodam, że mam skolioze, jedno biodro wyżej położone od drugiego (może to przez to taka sytuacja u mnie z tą noga?, może powinnam się rehabilitować ?) od tygodnia boli mnie ta cała noga w kolanie udzie łydce przy kostkach . Nie wiem co robić ? A jak to się będzie posUwać i noga za rok będzie jeszcze krótsza? co robić? od czego to może być? POMÓŻCIE

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować