Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto mi pomoze

mam dokonczyc na angielski takie zdanie

Polecane posty

Gość kto mi pomoze

I'm not saying.............but........... byl taki tekst dotyczacy krajow biednych , ze nie maja dostepu do wody edukacji, ze rzad jak dostanie jakas kase to zaraz przeznacza na bron, ze swego czasu te biedne kraje musialy oddawac pozyczone od bogatych krajow pieniadze, ze woda jest tam droga i biednych ludzi na nia nie stac i pija brudna a to powoduje choroby. i wlasnie w oparciu o ten tekst mam dokonczyc to zdanie. ma ktos jakis pomysl?

Gość kto mi pomoze
pomozcie bo to w sumie nie do mnie tylko syn kuzynki poprosil mnie o pomoc

Gość kto mi pomoze
a wlasciwie to brat kolegi syna kuzynki

Gość kesiak
I'm not saying "Yes" but "Maybe", I'm not saying that I will help you, but I will try ;) Sorry, ale trochę bez sensu ta praca domowa. Kto wypowiada to zdanie? Co z gramatyki teraz przerabiacie, bo to chyba o to biega? Chyba, że zadanie bez sensu, to i praca domowa bez sensu np. I'm not saying that you must peacekeeping all over the world but just don't sell a gun.

Gość kto mi pomoze
to raczej dotyczy tekstu niechodzi tu o konkretna gramatyke. a zadanie jest z cwiczen. najpierw byl taki tekst i trzeba bylo odpowiednio umiescic wyrazy z ramki zeby tekst mial sens a potem w kolejnym ciczeniu dokonczyc takie zdania rozne

Gość kto mi pomoze
no te zdania to ma dokonczyc uczen jako swoje wypowiedzi

Gość kto mi pomoze