Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczekujac na zuzie

CZY MOGE ZAUFAC ANGIELSKIEJ OPIECE CIAZOWEJ??

Polecane posty

Gość oczekujac na zuzie

czesc dziewczyny dzis wrocilam od lekarza bo miaam wizyte tydzien TEMU BYLAM NA USG X-RAY I ZAOWARZYLI JAKAS PRZERWE MIEDZY BRZUCHEM A LOZYSKEM IE SADZE ZE TO ODKLEJAJACE SIE LOZYSKO BO BY ZAREAGOWALI OD RAZU ALBO WZIELI MNIE DO SZPITALA DZISIAJ BYLAM PO WYNIKI I POWIEDZIELI MI TAK : PLUS JEST TAKI ZE BADANIA Z KRWII MOCZU SA BARDZO DOBRE ORAZ CISNIENIE WIEC NIE MAM SI O CO MARTWIC ALE JA I TAK SIE STRASZNIE MARTWIE BO NIE ZROZUMIALAM DOKLADNIE CO TO ZA PRZERWA JEST TO JEST MOJA 1 CIAZA I W DODATKU W ANGLII I NIE WIEM CZY MOGE IM ZAUFAC I ZE NIC SIE NIE STANIE 4 USG MAM ZA 3 TYG TERAZ TYLKO CO TYDZIEN WIZYTY U POLOZNEJ AHA DZIS MI SIE ZACZOL 35 TYDZIEN CIAZY CZY KTORAS Z WAS TEZ MIALA TAKI PRZYPADEK? LUB ZNA KOGOS KTO TAK MIAŁ?? JA SIE BARDZO DOBRZE CZUJE NIE PLAMIE ANI NIC DZIECKO BARDZO CZESTO SIE RUSZA I NIC MNIE NIE BOLI PROSZE O POMOC

to normalne ze sie martwisz jak byłoby cos nie tak to połozyli by cie do szpitala .... ja nigdy o czyms takim nie słyszałam a nie masz na opisie z usg powodu napisanego zawsze mozesz zadzwonic do położnej aby ci wyjasniła albo przy kolejnej wizycie zadzwon wczesniej i popros o tłumacza jak nie dajesz rady z ang.

Gość xdcfvg
nie czytam drukowanego tekstu ale moge ci po tytule powiedziec, ze absolutnie nie mozesz! nie wiesz ze w anglii w ogole dzieci sie nie rodza? jedno na 1000 i to tylko dlatego ze za granica najczesciej we francji.

Gość mysle ze tak
Mysle ze mozesz. Jakby cos bylo naprawde nietak to by cie skierowali na konsultacje.Co to wogole za przerwa - radiolog Ci o niej powiedzial czy ty sie czegos sama dopatrzyla, bo jakos to niejasno napisalas?

Gość mysle ze tak
tylko jak nie jestes czegos pewna jak ci wyjasnili to nasepnym razem zamow sobie tlumacza (jest darmowy) wtedy po 1 dobrze ci pretlumaczy, a po 2 wtedy musza powiedziec ci wszystko bo tlumacz jest jakoby swiadkiem twojej opieki, dlatego warto go mie zawsze przy sobie, chociazbys znala angielski bardzo dobrze. ja tez rodzilam w anglii i mam zdrowiutkiego slicznego sunusia :) powodzenia

Gość maaaaaaaaaaa
mozesz ufac lekarzom w uk, ja tu rodzilam i mam zdrowiutkiego synka jak czegos nie rozumiesz to wez tlumacza i pytaj,

Gość WEGNERKA
ja tez mysle ze mozesz zaufac.nie znam takiego przpadku, ale sama rodzilam 3 tyg.temu i w porownaniu z pierwsza ciaza w Polsce 8 lat temu stwierdzam ze w UK zarowno ciaza jak i porod byly dla mnie latwiejsze i mniej stresujace.nie martw sie napewno wszystko bedzie ok,choc z drugiej strony to normalne ze masz obawy,chyba kazda kobieta ma..juz niedlugo bedziesz tulila sliczne i zdrowe dzieciatko:) zycze ci powodzenia i daj znac jak sie potoczy:)