Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wajolettta

szczerze, czy za duzo w siebie wpycham??....??

Polecane posty

Gość wajolettta

wypowiedzcie sie na ten temat:D:D i ile to wszystko (z calego dnia) moze miec kalorii?:P dzisiaj: śniadanie: dwie kromki zwyklego chlebka z bialym serkiem + plasterek wedlinki drobiowej, okolo poludnia kilka chrupkow kurydzianych i polowe jablka obiad: wedzona makrela z bulka razowa i polowa bulki z serkiem twarozkowym, kolacja: 2 lyzki sera bialego, garsc migdalow, kawa zbozowa waniliowa. I to na dzisiaj tyle, wiecej nie jem...:D:D

Gość wajolettta
jest tu kto?:P::P:P:P

Gość HHYGT
chwalisz sie czy żalisz kretynko?;/

Gość wajolettta
HHYGT jesli nie masz ochoty wypowiedziec sie na temat to daruj sobie zbedne komentarze... :P

Gość wajolettta
dzieki mgielka:) choc mi sie wydaje ze to bardzo duzo...:/ ehhh

Gość HHYGT
po prostu nie rozumiem tego postu, po co tyle jadlas? oczekujesz ze bedziemy cie pocieszac. ale prawda jest taka, Tak za duzo, zdecydowanie chlebaaa..

Gość wajolettta
HHYGT taaaak sluchaj chcialam sie pozalic ile ja to nie zjadlam itp zeby mnie ktos pocieszl, smieszysz mnie wiesz:P zalozylam ten post po to zeby ktos obcy ocenil czy wedlug niego za duzo zjadlam i tyle:P nie musisz odrazu na mnie wyjezdzac...

Gość onaaaaaaa20
mysle,ze tak przecietnie chyba

Gość weterwe
a mnie sie wydaje,ze nie za duzo...no moze faktycznie troszke mniej tego pieczywa byloby lepiej a w to miesjce doloz wiecej warzyw.ale ogolnie tak na oko to mysle,ze to wszystko bedzie mialo okolo 1200-1300 kcal...podkreslam tak na oko....bo nie wiadomo jaka duza byla ta ryba wedzona i ile tego serka czy tam twarozka zjadlas....dlatego tak pi razy drzwi na szybko podliczylam ...no w kazdym razie rozbieznosc sadze ,ze moze by granica +/- 200-300.

Gość wajolettta
weterwe dzieki za konkretna odpowiedz:):) jesli ktos jeszcze bedzzie mial ochote sie wypowiedziec niech pisze....:P