Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zonka_czysciocha

Toaleta mojego meza...

Polecane posty

Gość Zonka_czysciocha

Moj maz ,bierze zawsze prysznic wieczorem przed pojsciem spac, rano myje tylko twarz i rece,po czym aplikuje dezodorant pod (nieumyte po nocy!) pachy i ubiera sie .Uwaza ,ze przesadzam ,dziwiac sie ,ze taka "toaleta" mu wystarcza :-/ czy ,Wasi panowie tez tak dbaja o higiene?On twierdzi ,ze tylko wariacy co maja obsesje czystosci biora prysznic 2 razy -rano i wieczorem...

Gość heeehe
a ty si myjesz dwa razy ?? :) ja sądze że on ma racje

Gość Rano mógłby umyć pachy

Gość Zonka_czysciocha
No,ja biore szybki prysznic rano i wieczorem przed spaniem,mysle ,ze to normalne jest.

Gość Zonka_czysciocha
Dla mnie oblesne jest ,ze nie umyje pach tylko sobie dezodorant naklada :P ;nie musi brac prysznica ,ale choc nad umywalka sie obmyc jako tako .

Gość tojatojatojatoaj
moj tez rano nie bierze prysznica ale to nie problem...zawsze ladnie pachnie i jest czysty:-) ewentualnie gdy jest lato, gdy przyjdzie po pracy albo ma na pozniej to tak...bierze prysznic:-) OGOLNIE nie ma problemu z higiena:-)

Gość wieczorowa sukienkaaa
wiesz co...ja sie myje i mysle, ile osob dzisiaj sie nie napiło...wcale..np w afryce..a ja sobie mycia rak co 10 minut urzadzam..:) uwazam, ze pzesadzasz...

Gość LoBoToMiA
Czym mial sie w nocy spocic ? Masz w sypialni 25 stopni czy sie yebaliscie 2h ? :P

Gość LoBoToMiA
Dyskomfort chyba psychiczny bo czuc to nic sie nie czuje :D

wymyslasz, ja sie tez rano nie myje, zwlaszcza zima bo bardzo latwo o chorobe jak sie wychodzi na -20.

Gość Zonka_czysciocha
Wieczorowa sukienka, nic nie pisalam o myciu rak co 10 minut ,rozumiem ,ze ty robisz tak jak moj malzonek tak? Z troski o brak wody pitnej w somalii oczywiscie :P .

Gość Zonka_czysciocha
Ostatnio się zdenerwowałam, pomyślałam, że to tak niefajnie chodzić z nieumytym po nocy fiutem, więc mu go liżę co rano (on się cieszy, że ma loda), więc chociaż "tam" jest czysty :o Niestety, z innymi czesciami ciała, np pachami czy twarzą, ten numer nie przejdzie raczej :o

wy nie przesadzacie z tą toaletą? Być może wg. was jestem obleśna, ale ja myję się zawsze wieczore, bo rano nie mam głowy do tego, zeby wskakiwać pod prysznic, ledwo zdążam ze wszystki i tak... zęby myję dwa razy dziennie, a podmywam się dwa razy. I żyję... maatko. Według Was to chyba najlepiej caly dzień w wodzie siedzieć ;D Od takiego częstego mycia, mózg możecie sobie wypłukać doszczętnie :P. Poza tym to niezdrowo nawet tak cały czas tylko się myć, szczególnie rano, jest to niebezpieczne dla skóry, przesusza się i w ogóle. Daj spokój meżowi, przecież skoro wieczorem się umyje to rano nieświezy nie będzie, nie wynajduj problemów na siłę.

Gość jertaa
mój bierze prysznic wieczorem a rano tylko jak idzie do pracy na południe.szkoda mu czasu na prysznic rano, woli dłużej pospać:) Ja mam tak samo,nie lubię prysznica z rana bo zazwyczaj mi zimno i chcę sie jak najszybciej ubrać.

Gość kalwiiiiiiiiii
hmmm to daj mu husteczki dla niemowląt niech sobie przeciara paszki i siusiorka!

Gość Zonka_czysciocha
Albo ten syf między paluchami u nóg, wolę mu wylizać niż wypuścić na miasto. Wy też tak macie?

Gość Zonka_czysciocha
zakładasz codziennie czyste ubranie?? Pierzesz po 1 ubraniu?

Gość Zonka_czysciocha
:o ja noszę pon - wt- śr to samo, a potem zmieniam na czw- pt (chodzi o ubranie do pracy)

Gość LoBoToMiA
"mój ma wad pod tym względem to masakra" Ta, a wada zarowki jest to ze swieci ;)

Gość Zonka_czysciocha
nom majtki też zmieniam codziennie. A stanik to już potrafię 2 tygodnie ten sam nosić.

Gość Zonka_czysciocha
3 posty powyzej to podszywy oczywiscie.

Gość pracowity maz
myslisz idiotka ze kazdy ma rano czas brac prysznic :O

Gość LoBoToMiA
"stanik to już potrafię 2 tygodnie ten sam nosić." Ty brudasie :P a cycki to sie nie poca co ? :P

Gość Co za głupoty
Przesadzacie z tym myciem sie rano i wieczorem. ja się kapie tylko wieczorem rano myje zęby i włosy czasem A mój facet no cóż no comment on jak sie wykąpie jednego dnia to uważa że dopiero za 2 dni nastepne kąpanie sie, zeby myje raz na roski rok, dezodorantu nie używa acha i kapie sie w brudnej wannie dlatego z nim nie mieszkam bo to jest odrażające

Gość LoBoToMiA
Poczekaj 10 lat ;) Tez ograniczysz sie do mycia zebow, i to na odpierdol :P

Gość Zonka_czysciocha
to z tymi majtkami i stanikiem co 2 tyg to tez podszyw :-/; Zapomnialam dodac ,ze moj maz ,nie uznaje pizamy-wieczorem po prysznicu zzaklada majtki i koszulke i rano w tychze majtkach i koszulce (na wierzch zaklada normalna koszule) idzie do pracy

Gość LoBoToMiA
Jest jak najbardziej normalny :D Sa na swiecie rzeczy niereformowalne i jak ma sie te "scia" lat to juz powinno sie o tym wiedziec :D

Gość gooornik
a jo sie kapia po robocie i w doma tyz czasami biera prysznic