Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doktor Basen

Dresiary, blachary są najlepsze w łóżku, dlatego są rozchwytane na żony

Polecane posty

Gość Doktor Basen

Taka wie jak facetowi dogodzić. Do buzi weźmie z połykiem, w pupę da i aucie poskacze po członku. A te wszystkie wykształcone zimne kłody chodzące na fitness płaczą, że facet woli dresiarkę przy kości, która da sobie w pupę zasadzić. Doświadczeni faceci wiedzą czego chcą i wolą takie właśnie kobiety, bo one i do tańca i do różańca

Gość o ja
Oj jak ładnie siebie opisałaś :D

Gość Doktor Basen
To są prawdziwe, gorące dziewuchy z krwi i kości, które wiedzą czego facet potrzebuje

Gość Eden Starling
:D :P ja z tych "zimnych" z klasy S - dla ciebie nie osiągalna :classic_cool:

Gość Doktor Basen
I co mi po jakiejś zimnej jak lód pani adwokat? Związek bez dobrego seksu to słaby związek

Gość
ja zimna klasy S i rózanca z Toba nie zmówie bynajmniej ale jesli facet z klasa to i taka kobieta jak ja da mu to czego oczekuje wiesz wazne tez jaki facet czego oczekuje... moze zwyczajnie nie masz szansy przekonać sie na co stac te które sa dla ciebie nieosiągalnę ??

Gość uhu buhu
do tanca to one moze i tak le zeby do rozanca? czlowieku. poskacze ci taka po czlonku i bedzie git ale pogadaj z nia o czyms... o tipsach chyba. dobry zwiazek to dobry zwiazek a seks to seks. w pierwszym masz i seks i wszystko i inne, w innym z twoja ukochana blachara co to wie co i jak robic bo pol miasta ja mialo masz tylko seks

Gość Eden Starling
:D zimna to będę jak już pójdę do aniołków a panie adwokat to pod togą często nie mają bielizny bo wiesz, szybciej w windzie... a panie księgowe zostają po godzinach by sobie pouzywać z asystentem na kserokopiarce albo na biurku :D

Gość Doktor Basen
Inteligencja kobiety mnie nie podnieca. Byłem już w związku z panią adwokat. Ładna, mądra, ale nie w tym rzecz. Nam facetom potrzebny jest dobry seks. Mój kumpel ma żonę lekarkę. Co mu po tym, jak pani doktór na anal nigdy nie pozwoli, bo według lekarzy to jest ble?

Jest coś w tym choć ja uważam, że na żone zimna klasa S a na boki ładna ale głupia dresiara. Wiadomo że żona z czasem się znudzi więc ważne żeby była mądra i zaradna. A na Boki może być zajebiście seksowna dresiara. Może być bezdennie głupia bo przeciez nie w mózg będę ją ruchał. A im głupsza tym lepiej bo nie będzie kłopotliwych pytan zadawać i życia komplikować. A po numerku powrót do aseksualnej żony która własnie uprała ugotowala i odrobiła z dziećmi lekcje.

Gość niezalogowana Samanta Lisiczka
do autora : głodnemu chleb na mysli :D

Gość Do uhu
Mieszkasz w Polsce?

Gość Doktor Basen
jestem z F23 :)

Gość uhu buhu
stary jak tobie potrzebna panna do lozka to spoko, bierz latarnice, dla mnie tam ryba. ja od malzenstwa oczekuje czegos wiecej niz tylko seksu. poza tym od kiedy one takie rozchwytywane jako zony? jako panienki moze, ale zeby zone?

Gość uhu buhu
a jakie ma znaczenie gdzie mieszkam?

Gość Doktor Basen
Po co komu na przykład lekarka, skoro w pupę nie da?

Gość Do uhu
Pewnie i nie ma to znaczenia ;) znałam kogos kto mówił uhu

Gość koteeeeczeeek
nie jestem gruba blachara ani inne tam wymysly... jestem normalna dziewczyna anal od czasu do czasu, napalona 24h na dobe, lodzik rowniez z polykiem i o co chodzi xD

Gość Doktor Basen
Teraz przyszło mi na myśl że jestem samolubnym chamem nie mającym nic do powiedzenia oprócz tego że chciałbym analnie zaspokoić siebie...

Gość Doktor Basen
jem kupe :classic_cool: lubie smarowac moja kakaŁowa rozkosz zakladajac prawa konczyne na glowe i wchlaniajac wydzieliny z nadnerczy ze skupieniem tybetanskiego mnicha:classic_cool:

Gość do koteeeeczeeek
jak piszesz xD to pewnie niewiele ci brakuje do dresiary. kolejna klubowiczka pewnie

Gość Doktor Basen
lubie owlosionych i pachnacych sluzem rybim puszystych panow w typie bears :classic_cool:

Gość Doktor Basen
ide po czopek przeciwbólowy

Gość koteeeeczeeek
mylisz sie.. nie oceniaj mnie po emotikonce :P wlasnie duzo mi brauje nie cierpie wytapetowanych laleczek i innych tego typu

Gość koteeeeczeeek
klubowiczka nie jestem .. nie jestem tzw "dyskomulem" nie obrazajac nikogo.. slucham reggae rocka metalu to chyba roznica..

Gość koteeeeczeeek
Muszę przyznać robienie tego w sposób nie konwenconalny sprawia mi frajdę. Uwielbiam gdy on gardzi mną, gdy jest wulgarny a jeszcze bardziej podnieca mnie gdy ktoś patrzy.

Gość koteeeeczeeek
- przyznam macie tutaj niezły ubaw ze mnie, szczególnie osoby piszące w moim imieniu

Gość koteeeeczeeek
ale nie, ze jak mi sie chlopak podoba to chetnie lykam sperme :)

Gość do koteeeeczeeek
a dziewczyny rockowo-metalowe lubia anal?

Gość Typowy Skurrwiel vol 4
jak moja żona ;/