Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Duska20

GŁODÓWKA

Polecane posty

Witam chcialabym sie zapytac kto przylaczy sie ze mna do głodówki chcialabym schudnac tak ok 10 kg w 2 tyg mysle :) jak sadzicie ile mozna schudnac w ciagu 14 dni a ile w ciagu 21 ? waze 74 kg i mam 167 wzrostu. prosze o odpowiedz. pozdrawiam

Gość r0s0mak
jestes chyba idiotka jesli myslisz ze to nie odbije sie na twoim zdrowiu

Gość
wybij to sobie z głowy :o 5 kg na tydzień to samobójstwo, zresztą mało realne abyś tylke schudła, ew. możesz się oczyścić i odwodnić ;)

Gość LoBoToMiA
Zacznij od dzis. Pamietaj, sama woda 2 tygodnie i ani okruszka chleba. Zycze spektakularnych efektow. 3.2.1. Go!

Gość marshalling jets
kolejna naiwna, która myśli, że głodówa jest zdrowa, a efekty powalają. trzymam kciuki 😴

Gość LoBoToMiA
Jeszcze tylko 335 godzin i 55 minut bez jedzenia, dasz rade ! Badz twarda, nie daj sie cellulitowi.

najlepiej pić duuużo wody ale coś tam skubnąć w dzień .... a nie ze nic ... bo puzniej można mieć problemy z żołądkiem

Gość LoBoToMiA
Nic a nic, glodowka to glodowka. Zaraz dojdziemy do jednej kanapeczki rano, pozniej do jednej rano i wieczorem a skonczymy na bigmacu i szejku ;) :P:P:P 335 godzin 50 minut..... Kurde, wlasnie mi pizze przywiezli, to pa.

tak wlasnie zamierzam poprostu zapuscilam sie i nie kontrolowalam tego ile waze i jak stanelam na wage to az sie przestraszylam niby jestem grubej kosci mam duze piersi i wszyscy mowia ze dobrze wygladam ale ja chce cos z soba zrobic chce wazyc ok 64 kg :) mysliscie ze w 2 tyg to mozliwe by schudnac 10 kg ?? pozniej chce stopniowo wychodzic z glodowki izmienic swoj jadlospis . pozdrawiam

Gość ja kiedyś bardzo schudłam
dzięki głodówce,ale skutek uboczny był taki,że niemal wyłysiałam :O to już wolę mieć brzuszek i włosy na głowie ;)

Gość LoBoToMiA
335h 15minut.... Jasne ze mozliwe.

o kurcze to ja nie chce wylysiec a bylas na glodowce???

Gość spoko nie wyłysiejesz
musisz tylko przygotowac organizm:-) Jedz przez 2 dni tylko male posiłki ..duzo pij..a potem woda mineralna z 5l dziennie..soki i dasz rade:-)Przegryzka np ziarna słonecznika..jogurt naturalny;-) Ja stosuje głodowki oczyszczające od 5 lat..kiedys nie jadłam 3 tyg i zyje.Cera mam ładniejsza.lepsza przemiane materii..ale pamietaj zeby potem nie wracac do złych nawyków żywieniowych, bo przytyjesz okropnie:-D

a ile schudlas w ciagu tych 3 tygodni :)?? napisz prosze