Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

playboyka

KTO MNIE URATUJE ?

Polecane posty

Mam MEGA problem z włosami !!! Farbowałam je zawsze na czarno, dopóki 2lata temu nie rozjaśniłam je farbą z utleniaczem i połowa z nich porobiła się w sprężynki i wypadła. Miałam przedtem bardzo grube włosy nawet nie mieściły mi się w żadną gumkę.Od czasu rozjaśnienia nigdy już nie powróciły to stanu w jakim były. Została mi tylko na głowie 1/3 włosów które miałam.Farbując na czarno i tak miałam je cały czas wysuszone jak po blond trwałej, mimo stosowania dużej ilości odżywek itp. Teraz już pół roku nie farbuje włosów, ale odrosty to 1/3 włosów więc reszta to nadal wysuszone jak strągi farbowane włosy. Zanim się doczekam w pełni całych naturalnych niefarbowanych włosków to jeszcze sporo czasu. Co zrobić z tymi suchymi zniszczonymi ? wyglądają tragicznie, to puch. Znacie jakieś kosmetyki które by mi pomogły ? te z drogerii są za słabe :((( Może polecicie jakieś zabiegi? (adres gdzie je robią)Słyszałam o jakiejś parze na włosy..? Naprawdę to dla mnie ważne, dłużej tego nie zniosę. Proszę o waszą pomoc, jestem załamana :((((((((((

Gość camor rra
Ja robilam 2 razy w tyg przez ok poł roku maseczke z jajka, miodu,i oliwy.tą papke nakładłam na włosy potem na to reklamowke:) i ręcznik-zby było w cieple i tak ze 2 godziny.pomoglo.

Gość MARGO8
Ja rozjaśniałam włosy 20 lat, ale jako pasemka więc nie nakładałam na skórę rozjaśniacza. Włosy były zniszczone ale nie wypadały. Teraz od roku farbuję na ciemny kolor, zaczęłam farbą i zaczęły wypadać. Poszukałam wiec i farbuję Henną w kremie, ma ponad 20 kolorów, można długo trzymać na włosach i jest zdrowsza niż farba bo przestały wypadać. Mam też dostęp do odżywki do skóry głowy po której włosy odrastają nawet jeśli dawno już wypadły i są łysiny. Wypróbowana.

Gość krówkasi
jaka to odżywka? gdzie można kupić henne do włosów?