Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegranyyy

zdradzielem dziewczyne

Polecane posty

Gość przegranyyy

witam .. zdradzilem moja ukochana piszac z inna !! tylko piszac -ale to tez zdrada i to rozumiem !! jak mam jej udowodnic ze popelnilem bład ?? co mam zrobic ?

Nie słuchaj tego ! Pisząc z kimś nie zdradzasz ! Kochasz dziewczyne to jej to udowodnij .Przeproś że z kims pisałes i powiedz ze jesli jej to przeszkadza to juz nie bedziesz Nie daj sobie wmówic zdrady !!!

Gość kaferiuszkaaaaaaaaa
czy to zdrada? no chyba nie, jak tylko z Nia pisałes, ale napewno zachowałes się bardzo nie fair w stosunku do swojej kobiety.

Gość
hymmm a ja bym nie przesadzała zalezy co pisałeś ??

Gość przegranyyy
nie pisalem z nia jak kolega z kolezanka ,, tylko troche ostrzej :(( ona chce zebym udowodnil jej ze popelnilem bład -- Jak mam to zrobic??

Gość kaferiuszkaaaaaaaaa
ehhhhh, ja bym na Jej miejscu za przeproszeniem dała kopa w dupe, na co mi facet który pisze ostro inna laską, to po co z Nia jesteś? co z Nia nie mogłeś ostro popisac?

Gość
kup kwiaty i udowodnij ze z tamta nic Cie nie łaczy obiecaj poprawe jestesmy naiwne kupujemy takie bajki :D

Przeproś ja Powiedz ze to wygłupy były Bo były , prawda ? I obiecaj jej ze więcej nie bedziesz I NIE RÓB ! Zapros ja na kolacje albo sam zrób Mozesz jej kupic kwiaty ale to banalne Wyslij jej czekoladowy telegram Drogi ale ponoc na topie Jak kocha to wybaczy a jak nie kocha i nie zalezy jej na zgodzie to zebys na uszach stanąl to nic z tego nie bedzie

Gość przegranyyy
mylisz sie,,, moja Pani jest bardzo wymagajaca.. i nie da sie zwiezc tanimi tekstami !! ona jest inna i przez chwile zapomnialem jaki mam skarb,, bardzo tego załuje !! zrobie wszystko zeby ja odzyskac

Nie martw się tak. Najważniejsze, że ją bardzo kochasz. Na pewno ona w końcu to zrozumie.

Gość rtrtrtrtrtrtr
ja mam podobny problem , tylko ze ja jestem kobieta i mnie takie cos spotkalo jak Twoja dziewczyne, ciezko o tym zapomniec :O

Gość okorgin
tak to jest kolego jak się ma spermę zamiast mózgu