Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanaaaaaaaa

czuje się taka

Polecane posty

Gość nanaaaaaaaa

nieatrakcyjna :( czuje się gorsza od innych dziewczyn.. A może taka jestem po prostu? slyszalam niby czasem od facetów czy kobiet ,że jestem ładna ale czuję czasem ,że to z grzecznosci było.. faceci na uczelni nie zwracają na mnie uwagi ewentualnie jak wyjdę do klubu to wzbudzam jakieś zainteresowanie. Ale tam wszyscy liczą tylko na to żeby kogoś do łozka zaciagnąć obojetnie czy ładną czy brzydką.. umawialam się przez net z facetami to niby im się podobalam ,ale przecież tam sami desperaci siedzą...

Gość nanaaaaaaaa
a inne dziewczyny są takie piekne , pewne siebie..

Gość nanaaaaaaaa
chociaż druga sprawa ,że mam mały kontakt z ludźmi na uczelni z facetami w ogóle nie gadam tak jakoś wyszło... to pewnie przez moją nieśmialość. Widzę często ,że nawet te grube brzydkie dziewczyny są czasem bardziej pewne siebie i kontaktowe niż ja. uważam się za nic . Nawet jak mi ktoś na ulicy komplement powiedział to myślę ,że to kpina

Gość Titiannea
Nie Ty jedna.

Gość nanaaaaaaaa
jak wyglądam ? jestem ruda( i to jest najgorsze), ale piegów przynajmniej za dużo nie mam. mam bladą karnację , ciemne oczy , 165 i ważę 50. tylko waga mnie zadowala nic poza tym.. no i biust mam mały bo B.. Przynajmniej jak sie pomaluję to nie wyglądam jak trup bo pomaluje rzesy.. Ile ja bym dała żeby być brunetka ,albo blondynką.. ale te kolory mi nie pasuja zupelnie. prostuję włosy to jedyne co mogę z nimi zrobić :(

Gość nanaaaaaaaa
up

Gość nanaaaaaaaa
no niech mnie ktoś pocieszy :(

Gość taka wlasniejajajaa
idz do fryzjera kup fajne ciuchy jakies kosmetyki i od razu poczujesz sie lepiej :)